Zvezdin put do LŠ se kristališe - Svi mogući protivnici u svakom kolu kvalifikacija!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 26.07.2020.
12:37
Izvor: Sportske.net

Hoće li Zvezda biti nosilac, ko su mogući protivnici i još mnogo pitanja se rešava...

2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Praktično je sve jasno ko će igrati kvalifikacije za Ligu šampiona.

Nije još rešeno u Švajcarskoj gde je Jang Bojs na pragu titule (računaćemo u nastavku teksta njih kao šampione), kao i u Rumuniji gde je Univerzitatea na pragu šampionskog trona. Ostalo je poznato.

Crvena zvezda kao predstavnik Srbije ponovo kreće od prvog kola kvalifikacija i tamo će biti jedan od najjačih timova po koeficijentu, ali i po realnoj snazi.

PRVO KOLO

Ko su mogući protivnici?

Svi su poznati, jasno je da šampion Rumunije makar to bila i Univerzitatea sa najnižim koeficijentom ne može da bude nepovlašćena, pa neće ni biti protivnik Zvezde.

To su Fola Eš (Luksemburg), Đurgarden (Švedska), Budućnost (Crna Gora), Flora (Estonija), Dinamo Brest (Belorusija), Riga (Letonija), Konahs Ki (Vels), Klaksvik (Farska ostrva), Evropa (Gibraltar), Celje (Slovenija), Ararat (Jermenija), KuPS (Finska), Rejkjavik (Island), Tirana (Albanija), Sileks (Makedonija) i Florijana (Malta).

Po meri su Gibraltarci, Velšani, Maltežani i Farani. Ostali bi mogli da naprave problem, a za izbegavanje su Đurgarden, Celje i Dinamo Brest. U svakom slučaju, Zvezda će u toj jednoj utakmici biti favorit.

DRUGO KOLO

Drugo kolo će nam doneti Crvenu zvezdu ponovo kao nosioca, i to je definitivno i znalo se odavno.

Ukoliko ne bude velikih iznenađenja (a definitivno će ih biti imajući u vidu da se igra samo jedna utakmica), onda su potencijalni protivnici Crvene zvezde - Midtjiland, Šerif, Ferencvaroš, Dandalk, Slovan, Suduva, Omonija, Univerzitatea, Sarajevo i Dinamo Tbilisi. Računamo i dalje da će Jang Bojs biti šampion u Švajcarskoj, u tom slučaju je lista ovakva.



TREĆE KOLO

Ukoliko naš šampion sa uspehom savlada i drugu rundu, onda je upitno da li će u trećoj rundi biti nosilac. Ipak, ukoliko ispadnu tri tima od sledećih - Seltik, Dinamo Zagreb, Astana, Jang Bojs i Ludogorec, onda će Zvezda biti nosilac.

U drugom slučaju, potencijalni protivnik u trećem kolu će biti neko od pomenutih, a priključuju se i Slavija iz Praga i Olimpijakos. U slučaju da svi oni prođu, onda su protivnici Crvene zvezde - Olimpijakos, Seltik, Dinamo Zagreb, Astana, Slavija i Ludogorec.

Tek nakon toga sledi poslednje kolo, plej-of za ulazak u LŠ kada se priključuju Salcburg i Ajaks. Kao što vidite, izuzetno je teško, posebno što se igra samo jedna utakmica do plej-ofa.

Može li Zvezda do novog podviga?

baner 9








Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 26.07.2020
21:43

Hvala ti Boze sto ljepi ne vole svoje, a jugoslovensko sportsko drustvo partizan koliko mrze nasu Zvezdu.

avatar
Аполо
Sunday, 26.07.2020
18:49

Навијач сам Звезде али мислим да са овом листом потенцијалних противника испадамо већ у другом колу.

avatar
Debeljko sa Čukarice
Sunday, 26.07.2020
17:59

Ove godine put za ligu šampiona biće paklen pre svega što imamo trenera i stručni štab bez nekog iskustva što može biti od presudnog značaja. Realno plasman u Ligu evrope bio bi veliki uspeh.

avatar
Goran Dundalk ????????????
Sunday, 26.07.2020
17:39

Zvezda nema napadaca i to je najveci problem. Prizeljkujem Zvezdu i Dandalk u drugom kolu. Pozz iz Dandalka svim Zvezdasima.

avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 26.07.2020
16:28

Napred Deki, napred Zvezdo, napred Svetinjo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 26.07.2020
15:42

Nadamo se LE potajno,ako uzmemo u obzir sta se sve trenutno desava sa nasim timom...

avatar
barbaroga
Sunday, 26.07.2020
15:02

Mislim da bi i ulazak u LE bio veliki uspeh a i takmicenje po meri za ovaj tim. Rekao bih da je LS ove godine nedostizna i nepotrebna.

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Sunday, 26.07.2020
16:00

Nepotrebna? Potrebna je i te kako, jer se mnogoooo vise para dobija... nije isto 7 i 25 miliona...

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 27.07.2020
12:15

Nama je isto,ako to do sada nisi shvatio,nemoj misliti da ce nova LS promeniti nas nakaradni nacin poslovanja,iliti madjijin,imamo dve LS iza sebe,i sve smo spiskali,nemamo para,plus igraca ne mozemo da prodamo,pametnom dovoljno,tako da Liga Evrope puna kapa.

avatar
MCdarkO
Sunday, 26.07.2020
21:52

Igrali smo zadnje 2 sezone i uzeli te mnogo više para, ali se pitam, u šta su te pare uložene? U neki napredak u timu? Bolji igrači? Ili u veće plate i bacanje para kroz prozor?

avatar
Milos Ilic_fb1
Sunday, 26.07.2020
13:37

Realno prva dva kola bi Zvezda morala da prodje bez previse muke. Naravno, ne mislim pod time 4:0 ili 5:0 nego da ne bude drame. Trece kolo ce svakako biti mnogo teze, mada samo Seltik i Olimpijakos vidim kao "teze" protivnike, ostlao je egal. Poslednje kolo ce biti pakao i mislim iskreno da tu Zvezda samo ima sanse, ali videli smo poslednjih sezona da je bilo i tu iznenadjenja tako da...

avatar
Dorotej
Sunday, 26.07.2020
13:28

Iskreno, sa ovakvim trenerom i nebalansiranim timom nemamo šanse za LP. LE bi bila super rezultat premda je i to na "dugom štapu".

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 26.07.2020
13:19

Jedna utakmica umesto dvomeca znaci veca sansa za autsajdere, samim tim veca sansa za zvezdu koja je bolja od tek nekoliko nabrojanih timova. zvezda je favorit kao gost Celju ili Djurgardenu? Pitanje je da li je favorit ako gostuje i velskim konobarima, pre bi se reklo da su egal.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 26.07.2020
15:41

Velski konobari su vasa nocna mora a ne nasa,i to u vreme vase najvece 'vladavine' kad ste bili mnogo jaki :)

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 27.07.2020
12:22

Velski konobari kako ste ih nazvali su oni sto su bar jednom sutnuli u okvir Partizanovog gola za razliku od vase zvezde koja nije nijednom i koju je Partizan najlakse tukao posle Vodojaze od svih protivnika koje je pobedio prosle sezone. Nasa vladavina i dalje traje, a i dalje vas redovno pobedjujemo, redovnije nego napredak iz Krusevca, novi pazar i vojvodinu primera radi, tako da znate gde vam je mesto, izmedju Vodojaze i velskih konobara.

avatar
Tristan
Monday, 27.07.2020
08:50

nerazumem uopste kako dolazi da prica o necemu posle onog "spektakla" protiv AZ Alkamara u LE pa poklonili prolazak dalje (da se razumemo ja navijam za oba vasa kluba u evropskim takmicenjima ali nevolim kad ovako dopucavaju drugom klubu a sami se osramotili onako kao sto jesu protiv holandjana)

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 26.07.2020
20:33

Pa ti velški konobari su i vas dobili u proslosti.

avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 26.07.2020
13:14

Svi ti strasni pprovnici po evriopskih uspesima i renomeu nisu ni do clanka jednoj Zvezdi.