Zvezdin račun NEĆE biti blokiran?

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.04.2017.
21:52
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Iako ima drugačijih indicija posle izgubljenog spora sa Nišlijama, sa Marakane uveravaju da do blokade računa Crvene zvezde neće biti.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Podsetimo, ''slučaj Pavkov'' je zimus podigao veliku prašinu u domaćoj fudbalskoj javnosti. Radnički je zbog neisplaćenog obeštećenja za svog bivšeg napadača tužio Crvenu zvezdu Arbitražnom sudu FSS-a, a ovih dana slučaj je rešen u njihovu korist, pa će klub iz Ljutice Bogdana morati da ispuni preuzete obaveze.

Posle odluke sudam, u medijima se spekulisalo da će Zvezdin račun zbog toga biti blokiran, ali je takve pretpostavke danas demantovao predsednik našeg najtrofejnijeg kluba Svetozar Mijailović.

On je u izjavi ''Novostima'' potvrdio da će Zvezda isplatiti obeštećenje koje iznosi 300.000 evra, ali je pitanje kojom dinamikom.

''Zvezda će izvršiti sve obaveze koje ima prema Radničkom, samo preostaje da se ustanovi dinamika isplate, ali blokade računa neće biti. Smatramo da nije trebalo da dođe do svega ovoga, mi smo sa Radničkim uvek imali odlične odnose, ali je njihova procena bila da idu na sud'',
izjavio je Mijailović.

Iz niškog Radničkog se na ovu temu oglasio predsednik Upravnog odbora kluba Dejan Propadalo, koji je najavio da će njihova pravna služba pokrenuti naredne korake u skladu sa zakonom.

''Mi ćemo se truditi da sa Crvenom zvezdom uvek imamo najbolju moguću saradnju, ali sa njenim sadašnjim rukovodstvom to nije moguće'', izjavio je Propadalo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Thursday, 13.04.2017
07:58

Brze bolje su hteli da ga kupe, da ga neko drugi ne bi preoteo, a onda su shvatili da nemaju 300.000EUR. Radnicki treba odmah da lupi blokadu pa neka se uprava Zvezde jednom opameti, da se zna kad se kupuje jer je igrac potreban, a kad cisto tako jer je Terzic ili neko treci tako rekao...

avatar
Thursday, 13.04.2017
07:40

polako more s' to placanje ...

avatar
Nenad Dimiteijevic
Thursday, 13.04.2017
06:54

Kakva dinamika isplate kada se te potpisali prva rata odmah, ostatak do 1.7.2017. Ne mafijašite, nego platitite ljudima...

avatar
Petar Petar
Thursday, 13.04.2017
00:27

Cekaj, ja neke stvari ne razumem... Dinamika isplate je bila resena po ugovoru, sto bi vam menjali tu dinamiku kada ni nju svakako necete ispostovati? Dalje, nisu oni trazili resenje na sudu, vec ste ih vi savetovali da to urade koliko se secam. U sustini ovo je velika farsa kao i sve vezano za Zvezdu, i od ovoga naravno nece biti nista. Niti ce Radnicki dobiti svoje pare, niti ce Zvezda biti blokirana (sto i nije nikakav problem za njih, jer im je isto i kada jesu i kada nisu), i sto je najsmesnije vec u sledecem prelaznom roku ce im opet uzeti igraca za dz. A ako se oi iz Radnickog i dalje budu inatili sa zahtevima da im se plati predvidjam im drugu ligu u roku od dve sezone, bas kao sto su zavrsili i Sloboda, OFK i Jagodina, a evo sad ce i Borac. Zato je bolje da im vi to lepo oprostite i pocastite ih sa jos nekim igracem koga ce uzeti a da ni oni sami ne znaju za sta ce im. Jer je ocigledno da neznanje da nadju nekakav kvalitet nadoknadjuju time sto ce kupiti sve sto im se ponudi pa ce nekako napakovati pet-sest njih koji znaju malo fudbala. Realno, sve sto se desava oko Zvezde nema nikakvih dodirnih tacaka sa zdravim razumom. Uvek je tako bilo, a od kad je ovaj rezim na celu drzave to se bas radi bahato i bez trunke srama.

avatar
Wednesday, 12.04.2017
22:47

Posle Partizana. Trebalo je da dodje do vaseg gasenja, a ne do sudskog spora, za sve sto vam se desava ste samo vi krivi i niko drugi, stetocine.

avatar
Old_school
Wednesday, 12.04.2017
22:40

Mene samo zanima zasto ste ga dovodili?!

avatar
Petar Petar
Thursday, 13.04.2017
00:41

Pa zato sto znaju da ga nece platiti, i sto da ga ne uzmu kad je za 0 evra.

avatar
ugaseni zivoti
Wednesday, 12.04.2017
22:31

Trebaju oni nama da plate jer su nam uvalili onog panja.

avatar
paok
Thursday, 13.04.2017
06:18

Ko vas je terao da ga uzmete.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 12.04.2017
21:58

Pavkov nije sakupio 50 minuta igre od dolaska u zvezdu

avatar
Damjan Vojvodic
Thursday, 13.04.2017
00:42

50? Ne znam da li je i 5 skupio 😊