Zvezdin ''Spidi'' želi SVE - golove, asistencije, titule...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.07.2020.
15:52
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Što je najvažnije, pobedio je koronu, sada su na redu novi sportski izazovi.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

 Jedno od prvih Zvezdinih pojačanja ovog leta je Sržan Spiridonović, brzonogi fudbaler koji je na ''Marakanu'' stigao iz Poljske, ali tek što je postao član Crvene zvezde morao je u izolaciju jer je bio pozitivan na koronavirus.

To je sada iza njega, pa sada može potpuno da se posveti treninzima i borbi za mesto u startnoj postavi kod trenera Dejana Stankovića.

''Korona me je malo ukočila i nisam bio tu od samog starta priprema. Desilo se nenadano, ali šta je tu je. Presrećan sam što sam stigao na Divčibare, upoznao sam se sa svim saigračima, trenerima i stvarno sam oduševljen kako su me prihvatili. Zadovoljstvo mi je što sam deo ovakvog tima koji može i želi mnogo'', izjavio je Spiridonović, a prenosi klupski sajt.

Zadovoljan je uslovima na Divčibarama, a u susret novoj sezoni postavio je visoke ciljeve.

''Verujem da ćemo se odlično spremiti za početak prvenstva. Najbolju komunikaciju za sada imam sa Gobeljićem, Jovičićem i mojim cimerom Jovančićem.

Na prvom mestu žeim da pomognem ekipi što više mogu kako bi Zvezda postigla najbolje rezultate. Takođe, voleo bih da postignem što više golova, kao i da asistiram saigračima. Ne u smislu da budem sebičan i da budem u centru pažnju već da ekipa što bolje igra i postiže rezultate'', zaključio je Spiridonović.
-
Baner 7

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke