Zvezdin stil igre uskoro će doći do ''punog sjaja''?

Autor: Darko Mitrović
subota 28.09.2019.
23:50
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Iskusni fudbaler je u to potpuno uveren. Objasnio je i zbog čega.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras na svom terenu savladala Mačvu sa 3:1, a ovaj meč će ostati upamćen i po pogotku Hozea Kanjasa, koji za Zvezdu, ali i ovog fudbalera ima istorijski značaj.

''Veoma sam srećan što smo pobedili. To je ono najvažnije, nije bitno ko postigne pogodak, već da ekipa kruniše dobru igru trjumfom.

Veoma bitna pobeda za nas, vezali smo dva uspeha i mislim da ako ovako nastavimo doći ćemo do naših ciljeva. Naravno da sam presrećan i ponosan zbog prvog gola u crveno-belom dresu.

Posebno mi imponuje što sam prvi španski fudbaler koji je postigao gol za Crvenu zvezdu'', istakao je Kanjas, a prenosi klupski sajt.

Posle poraza u derbiju, Zvezda je u protekla tri dana upisala dve pobede, a Kanjas veruje da ono najbolje od Zvezde tek dolazi.

''Polako podižemo formu. Mislim da smo odličan kolektiv koji teži ka tome da izbaci pojedinca koji će rešiti meč.

Siguran sam da će u narednim utakmicama naš stil igre doći do punog sjaja jer imamo sjajne fudbalere koji fizičkim predispozicijama mogu da odgovore bilo kom zahtevu šefa stručnog štaba Vladana Milojevića'', zaključio je Hoze Kanjas.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Sunday, 29.09.2019
01:33

Hoce druze. Zato sto Ivanic, Ben, Gajic su preozbiljni igraci da bi se sa njima igralo. Ako odu pukli smo. To su kriticne pozicije. Marin ako ode mi necemo naci bolju zamenu od Ivanica. Ocigledno je da strance tesko nalazimo, cast tebi i Marinu ali za vas se zna ko ste i sta ste. Kanjas je doveden u Svonsi koji je imao preozbiljan budzet da bi napravio razliku u LE u koju su se plasirali. Borjan, Degenek, Gajic, Rodic, Pankov, Gobeljic, Kanjas, Ivanic, Marin, Ben su igraci koji ne smeju da idu... A treba traziti nase igrace koji ce dati jos veci kvalitet. Igraci Zvezde cesto nadju uhlebljenje u Evropi, tako da treba puci pare da se dovede igrac kao sto je recimo doveden Krsticic. Takve igrace a nase treba dovoditi posto ovi stranci plus jedan od ova dva krila koja se pokaze ostane. Mada ja bih jurio Randjelovica iz Olimpijakosa, dao bih pare i od Garsije i od VLP-a i Tomanea za njega. Sto mu dodje ako treba i 4 milke! I resis problem plus ga posle par godina prodas za 15-20! Spiceva ima nasih koliko hoces...

avatar
Brajkoo
Sunday, 29.09.2019
00:19

Zvezdin stil igre - otimaj, kradi, namestaj