Zvezdin vezista umesto treninga na štakama: "Moraće da pobede Milan bez mene!"

Autor: Ivan Cvetković
petak 12.02.2021.
10:43
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Povreda u veoma bitnom trenutku za "crveno-bele".

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Vest o povredi Veljka Nikolića sasvim je sigurno zabrinula navijače Crvene zvezde koji željno iščekuju dvomeč sa Milanom u drugoj rundi Lige Evrope.

Mladi vezista je povredio skočni zglob na treningu u sredu, a prema prvim prognozama on bi mogao da propusti obe utakmice sa italijanskim velikanom.

"Ne mogu da verujem da sam se povredio baš pred utakmicu sa Milanom. Teško mi je to palo. Svaki fudbaler priželjkuje da igra tako velike mečeve. Ko zna, možda se i oporavim do one druge utakmice, ne znam još ništa. Ipak, čini mi se da je realnije da će saigrači morati bez mene da savladaju Milan. Ja ću im biti najvatreniji navijač", započeo je on intervju za Informer.

Objasnio je i kako je došlo do povrede.

"Trenirali smo, teren je bio prilično mekan, a ja sam potrčao da stanem u blok. Nekako sam se nezgodno dočekao na nogu i izvrnuo sam skočni zglob. Nisam bio ni siguran šta sam povredio, ali sam osetio jak bol. Prve prognoze bile su da ću odsustvovati tri do četiri nedelje, mada to ne može precizno da se utvrdi dok mi ne spadne otok i dok snimak ne pokaže kakvo je stanje."

Prethodna dva dana Veljko je uglavnom proveo na pregledima i terapijama. Bol je i dalje prisutan, a kreće se pomoću štaka.

"Sličnu povredu imao sam krajem 2018. godine u Grafičaru i zbog toga sam se dodatno uplašio. Tada sam imao naprsnuće kosti i rupturu ligamenata, i to na istom mestu gde i sad. Nosim štake, ne mogu da se oslonim na nogu. Kad sam se povredio, odmah sam počeo da stavljam obloge i do večeri otok mi je maltene splasnuo. Međutim, juče ujutru se ponovo vratio. Videćemo šta će mi doktori reći. Nadam se da ću se što pre vratiti na teren", istakao je 21-godišnji Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke