Zvezdina deca: "Za ovo se živi"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 30.04.2018.
21:28
Izvor: Beta

Fudbaleri ponikli u Crvenoj zvezdi rekli su danas da su veoma srećni zbog osvojene titule šampiona Srbije i da se "za to živi".

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda je u nedelju u Kruševcu obezbedila titulu šampiona Srbije.

"Cele sezone smo se borili za ovaj trenutak kada možemo sa ponosom da kažemo da smo mi šampioni Srbije. Hvala Bogu uspeli smo u tome zaista sam presrećan. Zaslužili smo ovo, imamo samo jedan poraz u domaćem prvenstvu i mislim da to dovoljno govori o našem kvalitetu", rekao je Slavoljub Srnić za sajt kluba.

Slavoljub Srnić ima najduži staž u seniorskom timu i njemu je to druga titula.

"Već imam od ranije nezaboravno iskustvo slavlja titule sa našim navijačima. Titula je zaista nešto posebno, čini mi se da se u Zvezdi svakoj novoj tituli sve više radujemo. Ja ih za sada imam dve, a možda ih bude i još više", kazao je Srnić.

Filip Stojković je istakao da svi zvezdaši treba da budu srećni i ponosni na nezaboravnu sezonu koja je na izmaku.

"Za ovo radim od kada sam sa devet godina došao u Crvenu zvezdu. Ostvarila mi se ogromna želja da osvojim šampionsku titulu, bio sam kapiten svog voljenog tima i nema reči kojima bih opisao koliko sam srećan. Čestitam svojim saigračima, stručnom štabu, upravi i naravno našem dvanaestom igraču, najboljim navijačima na svetu. I na utakmici u Kruševcu nas je bodrilo 80 odsto stadiona. Čestitam svim zvezdašima", naveo je Stojković.

Luka Adžić je rekao da sa nestrpljenjem čeka podizanje pehara.

"Jako sam ponosan na svoju ekipu, pokazali smo da smo najbolji. Titulu smo osvojili na teškom gostovanju, pobeda nad Napretkom kome smo u prethodnim susretima ostali dužni došla je kao šlag na tortu. Proslavili smo sa našim navijačima nakon meča, ali pravo slavlje sledi 19. maja na Marakani", rekao je Adžić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke