Zvezdina pobeda regularna, sporno samo u Novom Sadu?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.12.2014.
21:32
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

To je, u najkraćem, odgovor trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića svom kolegi iz Partizana Marku Nikoliću, koji je posle meča u Novom Pazaru konstatovao kako je srpski fudbal u subotu i nedelju konačno dotakao samo dno.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Dosta reakcija izazvala je jučerašnja izjava trenera Partizana Marka Nikolića, koji je posle remija (1-1) u Novom Pazaru, u utakmici u kojoj je doživeo da mu petarda eksplodira na grudima, pomenuo i neki subotnji događaj u kontekstu ''pada srpskog fudbala na dno''.

Nikolić nije precizirao na šta je konkretno mislio, ali su mnogi u startu pomislili na utakmicu između Crvene zvezde i OFK Beograda (2-1). I sve zbog toga što je doskorašnji predsednik OFK Beograda pre nekoliko meseci ušao u upravu Zvezde i vrlo brzo i tu preuzeo glavnu ulogu.

Iako se nije prepoznao u Nikolićevim rečima, trener Crvene zvezde Nenad Lalatović je za ''Novosti'' ipak prokomentarisao izjavu trenera Partizana, poručivši mu pritom da ''nije smak sveta'' ako crno-beli nisu pobedili.

Lalatović, naime, odbacuje bilo kakve insinuacije na (ne)regularnost Zvezdine pobede nad OFK Beogradom, već uverava da je Nikolić verovatno mislio na meč u Novom Sadu i pobedu Čukaričkog, ili na neku od ostalih subotnjih utakmica!?

''Rekao bih da je Nikolić mislio na neku drugu utakmicu, jer ih je u subotu odigrano sedam. Naša utakmica je bila regularna, a jedina sporna odigrala se u Novom Sadu, gde je Čukarički slavio protiv Vojvodine golom iz ofsajda. Marko je dovoljno hrabar da kaže na koga tačno misli i ne treba mi da mu čitamo misli'', ističe Lalatović, a prenose ''Novosti''.

A u prilog regularnosti meča na Marakani, Lalatović naglašava i činjenicu da je Zvezda oba gola postigla iz izrađenih akcija, a ne iz penala, ili nekog kiksa protivničke ekipe. Takođe, ističe još jedan detalj.

''Pogledajte snimak utakmice, on govori više od reči. Pogledajte i kako smo postigli golove, ali i kako su se fudbaleri OFK-a radovali kad su postigli izjednačujući pogodak'',
poručio je trener Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke