Zvezdina sudbina - Preko "četiri es" do Lige šampiona?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.07.2018.
23:17
Izvor: Sportske.net

Deluje nestvarno, ali bi u praksi ovako nešto zaista moglo da se dogodi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Upisao je tim Vladana Milojevića ubedljiv trijumf u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, tako da je fokus navijača od večeras usmeren ka narednom rivalu, iako će igrači morati da misle i o revanš meču sa Suduvom.

Šampion Litvanije drugi je rival Crvene zvezde u pohodu na grupnu fazu elitnog takmičenja i zanimljivo je da se radi o klubu čije je početno slovo imena identično onom koje je nosio i prethodni Zvezdin rival.

Još zanimljivije je to da bi nakon Spartaksa i Suduve crveno-beli u trećem kolu mogli da se ukrste sa Spartakom, ali i da na kraju dođu u poziciju da za plasman u grupnu fazu Lige šampiona igraju sa još jednim klubom čije ime počinje na slovo "S".

Salcburg će u trećem kolu ukrstiti koplja sa boljim iz dvomeča Škendije i Šerifa, a ukoliko sudbina bude htela moguće je da će Zvezda dobiti baš ovog rivala dobiti na žrebu za plej-of.

Sve će se znati 6. avgusta, crveno-beli nakon današnjeg trijumfa sasvim sigurno mogu da računaju na to da će biti žrebani za plej-of, a videćemo da li u paru sa Legijom ili Spartakom.

Na kraju, postoji velika verovatnoća da Zvezdin put ka istorijskom plasmanu u grupnu fazu Lige šampiona vodi preko "četiri es".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 25.07.2018
12:40

Hoce li bar u cetvrtom kolu da dodje profi tim?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 25.07.2018
12:27

Samo Sloga Spasava Srpskog velikana .

avatar
biTan
Wednesday, 25.07.2018
01:19

Zaboravili ste Seltik ,znaci moze se desiti 4 S xD

avatar
Srpska dijaspora
Wednesday, 25.07.2018
00:34

Baš interesantan članak. Svaka čast redakciji Sportskih. Ipak, kao neko ko navija za Zvezdu, ne bih im poželio Salzburg kao rivala poslije Spartaka.