Zvezdina trojka - Povratak u grad na severu budi prelepe uspomene

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 21.10.2016.
11:14
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Čak trojica fudbalera Crvene zvezde su zajedno igrala u Spartaku iz Subotice, narednom protivniku aktuelnog šampiona države.

Crvenazvezdafk.com
Crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trenutno prvoplasirana ekipa domaćeg šampionata i aktuelni šampion Srbije, Crvena zvezda, igra veoma bitnu utakmicu ovog vikenda protiv Spartaka u Subotici.

Ovaj meč će najviše značiti trojici mladih fudbalera crveno-belih koji su svoj hleb zarađivali u Spartaku.

Naravno, reč je Srđanu Plavšiću, Stefanu Miloševiću i Stefanu Iliću.

"Spartak svi pamtimo po odličnoj atmosferi, lepom druženju i po tome što nam je bio prvi seniorski klub za koji smo nastupali u Superligi. Tamo smo se afirmisali kao igrači i celo to iskustvo predstavljalo nam je odskočnu dasku za dolazak u Zvezdu", rekao je Stefan Ilić, od ove godine igrač Crvene zvezde i momak koji je sa reprezentacijom Srbije uspeo da se okiti zlatnom medaljom na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu.

Sa druge strane, Srđan Plavšić je taj koji je "povukao nogu" ka Crvenoj zvezdi.

"Sva trojica smo isto godište i u slično vreme smo došli u Spartak. Poznavali smo se i mnogo pre toga, iz reprezentacije i uvek smo bili odlični drugovi. Neće biti neskromno da kažem da smo bili najbolji u ekipi Spartaka i zato sam se još više obradovao kada sam letos čuo da će Ilić i Milošević pojačati Crvenu zvezdu i da ću imati prilike da nastavim druženje sa njima. To može da bude veliki plus za ekipu zato što se posle toliko godina drugarstva vrlo lako razumemo na terenu", istakao je Plavšić.

Postoji dosta zanimljivosti vezanih za Miloševića i Ilića, dvojicu Stefana. Osim toga što imaju isto ime, vezuje ih i veliko drugarstvo, poznaju se duže od deset godina, a ove godine su obojica u intervalu od 6 dana potpisali ugovore sa Crvenom zvezdom.

Pored svega ovoga, valja napomenuti da se njih dvojica fenomenalno razumeju na terenu, da su zajedno postizali pregršt golova u dresu Spartaka i da svi očekuju da će tako biti i u dresu Crvene zvezde.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 21.10.2016
11:38

Вратили се својој кући по трофеје и славу.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Friday, 21.10.2016
11:16

Vezuje ih i to da su pre Spartaka bili i u Partizanu, a pre nas kao klinci i u cz. Mislim na sadasnji klub, naravno:-D

avatar
Filip MUFC
Friday, 21.10.2016
13:06

Svi pravimo greške tokom života.Sva sreća pa su se ispravili.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Friday, 21.10.2016
13:51

To sto su bili kod nas im nije greska, a vidim da vi bas koristite te igrace, dzabe vam to njihovo pokajanje ako je uopste o tome rec.