Zvezdina želja jasna, kapitenova će biti poslednja!

Autor: Miloš Marković
petak 09.01.2015.
13:22
Izvor: Sportske.net

Situacija u vezi statusa Darka Lazovića u ovom trenutku je nejasna, ali ne i želja i namera crveno-belog kluba.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Darko Lazović je višestrukim primerima pokazao vernost i odanost prema crveno-belom dresu i klubu, koji ne manjka u uzajamnom osećaju poštovanja prema svom kapitenu.

Igrao je na vrhuncu forme, bio na meti mnogih evropskih klubova, povredio se, ali se vratio jači.

Iza njega je dobra polusezona, ispred njega poslednjih šest meseci u ugovoru. Šta nosi sudbina Zvezdinom kapitenu?

„Juče smo razgovarali sa Lazovićem, i sutra ćemo nastaviti razgovore. On ima ugovor sa klubom na još šest meseci.“, rekao je prvi operativac kluba, Zvezdan Terzić.

Crveno-beli se ne odriču svog kapitena, Terzić ističe nameru kluba da Lazovića zadrži i u budućnosti, ali poručuje da kapiten mora da se ispoštuje na način na koji je i sam činio prema svom klubu.

„Lazović je kapiten ove ekipe, ali i Crvena zvezda ima dugovanja prema njemu. Potrudićemo se da rešimo situaciju, ali postoji velika šansa da Lazović ostane i narednih šest meseci, a razgovaraćemo i o eventualnom produžetku ugovora.“, istakao je generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan
Friday, 09.01.2015
14:44

Ovo je dokaz da on nema ponude ove zime.Ako ostane u zvezdi on moze da ode za dz, a ostace samo dugovi prema njemu.Pa ne vidim logiku da ga ne prodaju ako ima ponude jer u suprotnom ostaju samo veliki dugovi,a prodajom bi makar bili na 0.Vratili bi mu dug za plate i Borcu procente.

avatar
kostajnicacz
Friday, 09.01.2015
16:00

pa valjda toliko znas da klub ne moze da proda igraca ako on nece, zatim 6 mj. pre isteka ugovora igrac ima pravo da pregovara sa drugim klubovima bez da obavesti klub. znaci on ostane jos 3 mj. u zvezdi i slobodan je pa zar to darku vise ne odgovara. i onda umesto 500 000 zvezdi on trazi te pare za sebe plus sto mu je zvezda jos duzna

avatar
kostajnicacz
Friday, 09.01.2015
20:30

u pravu si da bi igrao u nekom drugom klubu da je otisao u partizan kao sto su uspeli i knezevic, grbic, kojic, luka, markovic, malbasic, pauljevic......

avatar
Realan
Friday, 09.01.2015
16:46

Ma da on odbija silne ponude i rizikuje da zaradi ne daj Boze tesku povredu i sta onda?Taj da ima ponudu pobegao bi iz zvezde glavom bez obzira.Ja bi licno voleo njega u Partizanu.Decko bi igrao mnogo bolje garantujem video bi evropu i posle samo jedne sezone bi otisao za par miliona.On u zvezdi samo propada dok da je bio u Partizanu sad bi igrao u nekom solidnom klubu na zapadu i bio materijlno obezbedjen.