Zvezdini 'artiljerci' spremaju Erakovića za veliku scenu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.01.2018.
12:27
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crveno-beli na pripremama imaju četvoricu napadača koji su u jesenjem delu sezone zajedno postigli 81 gol. Zamislite onda kako je mladom Strahinji Erakoviću koji igra na poziiji štopera.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Najmlađi fudbaler na pripremema koje Crvena zvezda obavlja na Kipru ima 17 godina, a jesenas je nastupao za kadetsku i omladinsku selekciju.

Strahinja Eraković dobio je priliku da trenira se prvotimcima što će za mladog štopera predstavljati ogromno iskustvo.

Dovoljno je pomenuti da Zvezda na pripremama ima napadače koji su u jesenjem delu sezone zajedno postigli 81 gol pa da se shvati u kakvoj se poziciji nalazi Eraković.

"Teže je mnogo čuvati napadače ovde nego u omladinskom pogonu, ali snalazim se nekako. Prvi put sam na pripremame sa prvim timom, velika mi je čast i privilegija što sam sa ovakvim igračima, što delim vreme sa njima. Jako je lepo učiti od njih i lepo je trenirati sa njima", rekao je mladi štoper.

Većina igrača pripreme opisuje kao "najteže do sada", ali Eraković zaista to može da kaže jer prvi put trenira sa prvim timom Crvene zvezde.

"Naporno je dosta, ali isto toliko je i zanimljivo. Sa trenerom Milojevićem je jako lepo sarađivati. On je jako dobar trener i može mnogo da se nauči od njega. Sa drugarima iz Omladinske škole se poznajem dugo, a stariji igrači nam dosta pomažu i lepo je sarađivati sa njima" kazao je Eraković.

Crveno-beli će boraviti na Kipru do kraja tekuće nedelje, a već sledećeg petka sele se u Antaliju gde će odratiti centralni deo priprema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Wednesday, 17.01.2018
13:57

samo rad,rad i rad..

avatar
Pixi G0L iz kornera
Wednesday, 17.01.2018
13:41

Mali samo pamet u glavu i bices odlican stoper.

avatar
Man.United99
Wednesday, 17.01.2018
13:37

Mislim da tu grese svi nasi klubovi. Odbrambene igrace treba cesce dovoditi na trening prve ekipe jer realni vise ce jedan mlad stoper nauciti na treningu prvog tima cuvajuci provjerenog napadaca nego na pet utakmica kadetske lige