Zvezdinih 11 za Rendžers - Dekijev ''specijalac'' hapsi ''policajce''?

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.03.2022.
21:55
Izvor: Sportske.net

Protiv Partizana je bila uspešna premijera, u Glazgovu gledamo reprizu?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda u četvrtak od 21 čas počinje borbu za ulazak u četvrtfinale Lige Evrope. Srpski šampion gostovaće ekipi Rendžersa u Glazgovu i ovaj susret dočekuje u odličnoj formi.

To se pogotovo odnosi na period od 166. večitog derbija, od kada je Zvezda ''dodala gas'' i deluje sve moćnije na terenu.

Prava prilika da to i potvrdi biće upravo na ''Ajbroksu'', a u najavi utakmice trener Dejan Stanković je naglasio da se Zvezda neće braniti, da se ne plaši ni atmosfere na stadionu i da je potpuno upoznat sa kvalitetima domaćina i odakle preti najveća opasnost.

Kako sada stoje stvari, ni šef struke crveno-belih neće posezati za nekim većim iznenađenjima, izuzev možda što bi i ovog puta, kao i u 166. večitom derbiju starter na sredini terena trebalo da bude Zvezdin majstor za specijalne zadatke Slavoljub Srnić.

On je protiv Partizana izvanredno obavio posao, potpuno neutralisao najveće adute crno-belih u veznom redu, u saradnji sa Sanogom, Kangom i ostalima, pa će trener Stanković sličan recept primeniti i u Glazgovu.

Ako to tako bude, onda se neće menjati ni ostatak startne postave koja je počela i pomenuti derbi.

Ben će u tom slučaju čekati šansu sa klupe za rezerve, napad će predvoditi Ohi, a iza njega će Zvezdinu ofanzivnu liniju činiti Katai, Kanga i Ivanić.

Nema razloga ni za promene u defanzivi koja sve bolje funkcioniše, pa Zvezdin očekivani sastav izgleda ovako:

Borjan - Pićini, Eraković, Dragović, Rodić - Srnić, Sanogo - Katai, Kanga, Ivanić - Ohi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke