Zvezdino dete kandidat za titulu "Zlatni dečko"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.04.2017.
18:55
Izvor: Sportske.net

Veliko priznanje za Crvenu zvezdu i talentovanog napadača koji tek treba da se dokaže na seniorskom nivou.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda u svom prvom timu ima veliki broj fudbalera sa stranim pasošem, a najnovija anketa koju je pokrenuo italijanski "Tutosport" najbolji je pokazatelj kakvi sve talenti čekaju na šansu.

Omladinski reprezentativac Srbije Dejan Joveljić (17) tek treba da se dokaže na seniorskom nivou, ali je sve ono što je uradio u mlađim kategorijama bilo dovoljno da uđe u konkurenciju za prestižnu nagradu.

Italijanski "Tutosport" pokrenuo je anketu "Zlatni dečak" u kojoj se za zvanje najperspektivnijeg igrača nalazi sto mladih fudbalera.

Sam podatak da se Dejan Joveljić našao u konkurenciji za ovu nagradu dovoljno je značajan jer se uz njega na listi nalaze fudbaleri koji već igraju bitnu ulogu u najvećim klubovima Evrope.

Recimo da za nagradu konkurišu Điđi Donaruma, Renato Sančez, Juri Tielmans, Osman Dembele, Gabrijel Žesus...

Među kandidatima za prestižno priznanje nalazi se i golman Anderlehta Mile Svilar koji pored belgijskog poseduje i srpskog državljanstvo, a tu je i golman Grblja Lazar Carević.

Ukoliko želite da date glas Dejanu Joveljiću ili nekom od kandidata to možete učiniti OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Penal titula
Wednesday, 05.04.2017
10:19

Samo da mi je znati na osnovu čega, majke ti !!!???????????

avatar
Al(a)din
Tuesday, 04.04.2017
19:30
avatar
Lazar Grobar
Tuesday, 04.04.2017
19:27

Dao sam glas Jovelji,naravno :) U Srbiji ima preko 5-6 supertalentovanih napadača,od toga su 4 kod večitih,bojim se da oni svoj talenat ovde neće da pokažu. Trenerima obe ekipe je slađe da u špicu igraju Tavamba,odnosno Boaći,trenerima obe ekipe je slađe da po krilima igraju Janković i Ruiz nego Adžić ili Brimnačević (nisam stavio Leonarda umesto Jankovića zato što je barem nešto pokazao,a nijedan nije Srbin). Toliko 'jaki' treneri po ponašanju na klupi nemaju mu*a da ubace nekog mladog igrača,već bi samo gotove,tako ne rade siromašni klubovi i klubovi u dugovima. Pozdrav :)