Zvezdino dete preko ''Čuke'' do - zagrebačkog Dinama?! ''Sve je to lepo, ali...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.11.2020.
15:30
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.com

Blistao je tokom prvenstvene pauze u dresu reprezentacije BiH, a onda se pojavila najava spektakularnog transfera.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Dvadesetjednogodišnji vezista Čukaričkog Stefan Kovač nije imao ni dan odmora tokom pauze, pošto je branio boje reprezentacije BiH i bio najbolji igrač u pobedi nad Belgijom od 3:2.

Kovač je bio strelac jednog od tri gola, baš kao i njegov saigrač iz Čukaričkog Milan Savić, a i treći strelac igra u srpskoj Superligi - fudbaler Novog Pazara Ševkija Resić.

Posle ovog meča, u medijima su počele da se pojavljuju informacije o navodnom interesovanju zagrebačkog Dinama za Stefana Kovača, a on je takve priče prokomentarisao u razgovoru za klupski sajt.

''Sve je to lepo, ali ukoliko ne budem igrao na visokom nivou u kontinuitetu, neće biti ništa od toga. Moj fokus je na Čukaričkom, zahvaljujući igrama u klubu stigao je i poziv iz reprezentacije.

Tek ako nastavim u ovom ritmu, moguće je da ću dobiti šansu da napravim još jedan iskorak u karijeri. Tako da ponavljam, sada razmišljam samo o utakmici u Lučanima'', izjavio je Kovač, koji ima važeći ugovor sa Čukaričkim do juna 2023. godine.

Osim spekulacija o potencijalnom transferu, Kovač dobija i brojne čestitke posle pobede nad Belgijom.

''Kad sam bio mlađi, dok sam igrao u omladincima Crvene zvezde, posle neke pobede ili dobre partije, bio sam pod euforijom. Sada je sve drugačije, iako sam još uvek prilično mlad igrač.

Prijalo mi je sve posle pobede, gola i asistencije protiv Belgije, lepo je primati čestitke, javljati se na pozive, svima sam zaista zahvalan. Ali, kad sam se probudio, svanuo je novi dan, krenule su nove obaveze, a sada mi je najbitnija samo prva sledeća utakmica'' objasnio je Kovač.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 19.11.2020
17:08

Mi svoje igrace teramo iz kluba i dovodimo afrikance fudbalski dovoljno ne doradjene.