Zvezdino pojačanje iz Kenije je - ''pravi potez''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.01.2020.
20:29
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Ovo je tek početak, biće još talentovanih stranaca u Zvezdi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Crvena zvezda je danas ostala bez kapitena Marka Marina, koji karijeru nastavlja u saudijskom Al Ahliju, ali s druge strane očekuje se da će posle dolaska Dejana Stankovića na čelo stručnog štaba uskoro priliku u prvom timu dobiti i neke mlađe snage.

Jedan od mladih igrača koji u Zvezdi strpljivo čeka svoju šansu je i 19-godišnji vezista iz Kenije Ričard Odada, koji je pre godinu dana stigao u Zvezdin omladinski pogon.

Njega je u razgovoru za klupski sajt posebno pohvalio trener u Zvezdinoj Omladinskoj školi Nikola Jelić i najavio dalji razvojni put Odade do ulaska u prvi tim crveno-belih.

''Mi smo u ovom trenutku lideri u regionu po pitanju praćenja dečaka. Trudimo se da delujemo i van područja Balkana i biće i stranih talentovanih dečaka kod nas.

Konkretno, dovođenje Ričarda Odade je pravi potez, a to govori i činjenica da će on tokom proleća nositi dres seniorskog tima Grafičara, a verujem da će nakon toga preći i u prvi tim Crvene zvezde'', istakao je Jelić, a nešto od Odadinog umeća u Zvezdinom dresu možete da pogledate OVDE.

On je dodao i da Zvezda ima odličan skauting, kao i da je ove zime već dosta urađeno u omladinskom pogonu kada je u pitanju aktuelni prelazni rok.

''Dosta toga smo već uradili pre mesec dana po pitanju dolazaka nekih dečaka. Neće biti mnogo promena. Ipak, prebacili smo osmoricu kadeta, što u omladince Zvezde, što u omladince Grafičara, jer smatramo da su prerasli taj nivo takmičenja, što sa fizičke, što sa intelektualne strane.

To su: Andrej Đurić, Vukašin Krstić, Uroš Lazić, Vladimir Miletić, Nikola Stanković, Živan Ramović, Marko Ćopić i Bogdan Petrović, koji su sjajno igrali pod komandom Marka Neđića'', zaključio je Jelić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Чарлс Јенкинс
Tuesday, 07.01.2020
18:21

Kakav skauting.Pa mi da imamo dobar skauting nebi nam igro Van la para Tomane Zander itd. Samo valja Garsija,Bocko i Ben mada nisu mnogo bolji...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 06.01.2020
13:31

zvezda je lider u regionu u liderstvu u regionu.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Monday, 06.01.2020
14:13

Zvezda je najtrofejniji klub na ovim prostorima a ti mozes samo da se sagnes.

avatar
Nenad Van Sebe
Monday, 06.01.2020
03:07

Po pitanju praćenja dečaka vi ste lideri tako što ne vidite drvo od šume. Dosta više foliranja!

avatar
Raky_b
Monday, 06.01.2020
12:58

Samo decake i gledaju...
Inace, jadan Dinamo, eto Zvezda ih prestigla.

avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 05.01.2020
22:08

Sve što valja neće u Zvezdi igrati, jer će ih Terza na vreme prodati.

avatar
Old_school
Sunday, 05.01.2020
21:49

Svi ce oni zaigrati u Zvezdi...nikad! Terza ce to sve da rasproda, samo da stigne ponuda.

avatar
Tristan
Sunday, 05.01.2020
23:52

pre neki dan sam naisao na vesti o 3-4 mnogoobecajuca Zvezdina pojacanja od pre par godina - i nema ih nigde sada , nisu ni dobili sansu verovatno, i klinci se prodavaju pre sto stanu na noge (a zbog toga nemaju jos ni pameti jer sa svojim tatama ili jos nekim sitnim "menedzerima" samo prate veci prstohvat mrvica) ali zato kupili gomilu vec odraslih garantovan nerazvijenih stranaca koji su samo teret za budzet - o kom skautingu ovaj covek prica????

avatar
Old_school
Monday, 06.01.2020
07:29

Cisto da kaze nesto...