''Zvezdu nema ko da ugrozi u Srbiji, vode je najbolji sportski radnici na čelu sa Terzićem''

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.04.2020.
23:13
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Uopšte ne sumnja u nastavak Zvezdine dominacije posle prinudne pauze.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

U trenutku prekida šampionata Srbije, Crvena zvezda je imala 11 bodova više od drugoplasiranog Partizana na tabeli Linglong Superlige.

Toliko je imala i na kraju jesenjeg dela sezone, a novi trener Dejan Stanković je uspešno započeo svoj mandat na klupi crveno-belih, uz forsiranje nekolicine mladih igrača koji su opravdali njegovo poverenje, poput Petrovića, Gavrića, Nikolića, Konatara...

Sve to je detaljno ispratio i nekadašnji Zvezdin fudbaler Dragan Kanatlarovski, aktuelni selekor kadetske reprezentacije Severne Makedonije.

Svoje impresije o aktuelnom trenutku crveno-belih Kanatlarovski je izneo u razgovoru za klupski sajt.

''Crvena zvezda je bez dileme najveći klub na Balkanu. Vode ga najbolji sportski radnici u Srbiji na čelu sa Zvezdanom Terzićem, tu je i legendarni Dragan Džajić čiji su iskustvo i saveti sigurno nemerljivi, a Dejan Stanković je posle izvanredne fudbalske karijere nagovestio da bi mogao da ima isto tako uspešan trenerski put.

Ne brinem ja za moj klub, jer će bez obzira na velike posledice, koje će neminovno izazvati ova pandemija, nastaviti da se razvija u najboljem smeru. Kako u Srbiji tako i u Evropi gde nas je sjajno predstavljao u poslednje tri sezone'', objašnjava Kanatlarovski.

Bez obzira što je aktuelna pauza prekinula Zvezdin sve bolji ritam pod vođstvom Dejana Stankovića, Kanatlarovski ne sumnja da će crveno-beli nastaviti u istom stilu kada se takmičenje nastavi.
-
Bonus
-
''Zvezdu nema ko da ugrozi u Srbiji, jer je najbolja, za dva koplja iznad svih. Bitnije od bodovne razlike je činjenica da je Stanković za kratko vreme 'namestio' igru.

Prepoznatljiva je, napadačka ali dobro izbalansirana, vidi se na čemu insistira a to se sigurno svidelo i gledaocima jer su pune tribine najbolji dokaz za to. Ima zaista kvalitetne igrače a posebno mi je drago što je šansu ukazao mladim igračima Petroviću, Nikoliću i Gavriću koji su budućnost kluba i veliki kapital'', naglasio je Kanatlarovski.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bekias
Thursday, 16.04.2020
19:52

Lupio i ostao ziv cuj najbolji strucnjaci mozda je mislio najvece lopine i kriminalci...

avatar
Thursday, 16.04.2020
17:12

Cemu ovakva cenzura, daj bre.

avatar
Thursday, 16.04.2020
10:27
avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 16.04.2020
20:22

Gde ja tebe mogu naci nego tamo gde sam te i ostavio, uvek na vestima o Zvezdi ljepi, ali samo nastavi da pratis mene i Zvezdu jer i sa sarkazmom si nam talican ljepi.

avatar
Friday, 17.04.2020
23:23

Gde si, zvijezdas?

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 16.04.2020
08:04

Gospodine Kanatlarovski lepoje od tebe sto si to rekao, ali to odavno znaju svi u Srbiji i sirem regionu.