Novi detalji, Mbape ljubomoran na saigrača iz napada, rizikuje jednogodišnje hlađenje?!

Autor: Boris Jovanović
petak 02.07.2021.
09:00
Izvor: Sportske.net

Sve se sručilo na Kilijana Mbapea...

EPA-EFE/Vadim Ghird
EPA-EFE/Vadim Ghird

Povezane vesti

Novi detalji i opet je Mbape u centru pažnje.

Francuski mediji svakoga dana otkrivaju nešto novo, ovoga puta je sukob nastao između dve verovatno najveće zvezde, ako izuzmemo Pogbu.

Navodno, trn u oku napadača PSŽ bio je Antoan Grizman. Napadač Barselone ima poseban odnos sa Dešampom koji mu jako veruje i kada nije u formi, što smeta Mbapeu jer ne oseća isti odnos selektora.

Takođe, L'Ekip tvrdi da su dva igrača imala različite poglede kada je u pitanju povratak Benzeme u reprezentaciju. Mbape je bio žestok zagovornik da se Benzema rehabilituje, dok je Grizman bio protiv.

Inače, Grizman je većinu imao na svojoj strani, a već znate da su Ljoris, Mandanda i Žiru bili iritirani ponašanjem Mbapea. Žiru je ćutao kada se Benzema koji ga je vređao u vreme izgnanstva iz nacionalnog tima vratio u ekipu. 

Na sve ovo nadovezalo se nezadovoljstvo među igračima zbog smeštaja, uz to recimo Varan i Pavard su ljuti na to što Pogba ne igra odbranu, a među roditeljima igrača nastala je frka.

Ipak, kišobran je Mbape, on je saopštio PSŽ da želi da ode, delom i zbog tretmana koji ima u medijima. Sada se pojavljuju priče da bi mogao da, ako ostane, bude degradiran i da sedi na klupi do kraja ugovora, odnosno da izgubi sezonu.

To je ipak teško očekivati, ali nikada se ne zna, nije da arapski vlasnici to nisu uradili sa Ben Arfom koji nije igrao godinu dana, kao i Rabioom poslednjih šest meseci pre nego je otišao u Juventus. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke