Da li je Piksi prozvao Tadića govoreći o Kejnu i Morati: "Dva kapitena odlaze na klupu i nema sujete"

Autor: Mladen Heleta
ponedeljak 15.07.2024.
14:45
Izvor: Sportske.net

Između redova, ali je u suštini sve jasno...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Selekor Srbije Dragan Stojković Piksi dao je veliki intervju za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije, po završetku šampionata Evrope, na kom se Srbija nije proslavila i ispala je još u grupnoj fazi.

Turnir je završen titulom Španije, koja je sinoć u finalu pobedila Englesku u Berlinu sa 2:1, a Stojković je uživo posmatrao taj meč.

Kompletan intervju možete pročitati OVDE, a mi ćemo ovde izdvojiti deo koji će sigurno ponovo uzburkati strasti u srpskom fudbalu. 

Naime, govoreći o Hariju Kejnu i Alvaru Morati, kapitenima Engleske i Španije koji su sinoć zamenjeni, Stojković je pričao na način koji aludira da je hteo nešto da poruči između redova, a verovatno tiče se kapitena Srbije Dušana Tadića i njegove javno izražene ljutnje što je bio rezerva na prvoj utakmici naše selekcije na Euru protiv Engleske.

"Meni je još jedan detalj sa sinoćnje utakmice ostavio jak utisak, a to je izlazak iz igre Kejna i Morate. Dva kapitena, dva lidera svojih reprezentacija. Nijedan gest, ni najmanja reakcija koja bi narušila duh u ekipi. Odlaze na klupu, pružaju podršku. To su stvari na kojima svi moramo da učimo. Nema sujete i prevelikog ega, svi su su službi kolektiva i pobeda je svima zajednički cilj", rekao je Stojković.

S obzirom na to da Stojković ostaje selektor i da je najavljeno podmlađivanje ekipe, teško je očekivati da će Tadić i dalje biti reprezentativac. Ali da sačekamo septembar i Ligu Nacija...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Tuesday, 16.07.2024
04:51

Naravno da jeste! Ali cela situacija sa Tadićem je njegova krivica, pa ne bi smeo da se buni.

avatar
Nemanjici
Monday, 15.07.2024
21:54

Jeste,jer kejn se video nije,obijica u 61min. Tebi tadic nije igrao sto se govori koliko golova smodali.druze mi fudbal ne igramo,nista...zapitaj se

avatar
Mmmm
Monday, 15.07.2024
14:54