Pedri zbog Krosa mora na dužu pauzu, Flik bez kompletnog veznog reda na početku sezone!

Autor: Milovan Longinov
subota 06.07.2024.
11:15
Izvor: Sportske.net

Španac baš nema sreće...

EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI
EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Povezane vesti

Vezista Barselone i španske reprezentacije Pedri pauziraće nekoliko nedelja zbog povrede kolena. 

Kao što je poznato, Pedri je morao prerano da napusti teren posle oštrog starta Tonija Krosa, koji zbog istog nije dobio ni žuti karton. 

Prema prvim prognozama, Pedri bi mogao da pauzira čak šest nedelja, što znači da će opet propustiti kompletne letnje pripreme i da neće biti spreman za start sezone sa Barselonom.

Pedri od leta 2021. godine, kada je igrao i Euro i Olimpijske igre, i 71 utakmicu u sezoni, kuburi sa povredama i nikakako da uhvati kontinuitet i pronađe pravu fizičku formu.

Sada je tome doprineo Kros, posle čijeg starta je Pedri doživeo novu povredu, ovaj put kolena, jer je do sada uglavnom imao mišićnih problema.

Luis De La Fuente srećom ima zamenu za Pedrija, juče smo videli Danija Olma u punom sjaju, ali s druge strane, ovo je veoma loša vest za Hansija Flika. 

Nemac neće imati ni Pedrija ni Gavija, dok će Fermin Lopez biti deo olimpijske reprezentacije i sigurno neće igrati prvih nekoliko utakmica. Na to treba dodati da je Frenki de Jong zbog povrede članka propustio EURO, ali on bi trebalo da bude spreman za letnje pripreme sa Barsom.

Barselona sezonu otvara na "Mestalji", 17. avgusta. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke