AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana (10.18.2024)

Autor: Nemanja Janošev
petak 18.10.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Današnji tiket!

Povezane vesti

1418 Dortmund - St Pauli 1&GG (2.62)

 

Dortmund se pred pauzu sapleo u Berlinu, Sahin ima baš dosta problema u odbrani, videlo se i u duelu sa Bohumom kada su jurili i stigli dva gola prednosti. Ipak, Girasi ulazi u formu, davao je golove i tokom pauze za Gvineju, Adejemi je oporavljen, imaju ogroman napadački potencijal pa "Gusarima" neće biti lako. Tim iz hamburške luke se vratio među najbolje posle 13 godina, sezonama su bili u vrhu Cvajte, osvojili takmičenje u prošlom prvenstvu. Igraju srčano, ali su naivni u nekim situacijama, rekli bismo da je i kvalitet upitan, veliki je jaz između prva dva ranga u Nemačkoj. Mogli bi da iskoriste slabosti odbrane "Milionera", ali će verovatno pasti pred "Žutim zidom".

 

6418 Sarmiento Junin - Gimnasia L.P. 0-1I&0-1II (1.68)

 

Sarmiento je u nevolji, ovaj mali klub iz Hunina i dalje igra bolje kod kuće, ali imaju preveliki broj remija protiv direktnih rivala. Prisutne su slabosti i odsustvo nekog kvalitetnijeg napadača pa će strepeti do kraja. Ima tu poznatih igrača kao što je Ronkalja nekadašnji štoper Fiorentine, doveli su bivšu zvezdu Benfike, Nika Gajtana koji je ipak na kraju karijere, napad vodi 41-godišnji Lisandro Lopez, ali on je karikatura nekadašnjeg igrača. Gosti iz La Plate su čvrst tim koji ipak bolje izgleda kada se brani. "Lobo" će biti bolji nego prošle sezone, i oni teško dau golove, pa je tesan rezultat verovatno najbolja opcija na stadionu koji nosi ime Eve Peron.

 

1519 Monaco - Lille 0-1I&1+II (1.80)

 

Derbi u petak u Francuskoj. Monako je poveo trku, igraju sjajno, kao i svi timovi Adija Hitera na gol više, ali suočiće se sa "Dogama" koje neguju potpuno drugačiji stil. Lil je tukao Real Madrid (Monako je dobio Barsu), pa je jasno zbog čega su navijači ushićeni. "Kneževi" bi pobedom ostali na čelu, ali neće biti lako da probiju bedem gostiju sa severa. Lil je samo jednom savladan u prva tri meča u gostima, oni ne dozvoljavaju puno šuteva na gol. Poslednjih godina ovo su baš teški mečevi.

 

1986 Beerschot VA - Anderlecht 2-2 (1.80)

 

Anderleht igra dosta promenjivo, možda i nije čudno, dosta je mladih igrača, napravili su zaokret pre dve sezone posle strašnog neuspeha (najslabiji plasman u sedam decenija). Prošla godina je bila mnogo bolja, završili su kao treći, pa su očekivanja porasla, Ljubičasti su bez titule od Mitrovićevog vremena, ima sada već osam godina. Klub nije imao sluha posle lošeg starta, smenjen je Danac Remer koji ih je vratio u vrh. To je bilo u trećoj nedelji septembra, od tada par remija u prvenstvu, ali i pobede nad Fenerom i Sosijedadom u LE, kao i trijumf protiv Standarda u prvenstvu. Forma je u usponu, šok-terapija radi pa bi Beršot povratnik u ligu trebalo da bude lak zalogaj.

Ne propustite