AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (19. 10. 2024)

Autor: Nemanja Janošev
subota 19.10.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Predlozi za danas!

Povezane vesti

1007 Ipswich - Everton GGII (3.13)

 

Moglo bi da bude dosta vatre na istoku Engleske. U Angliji će Ipsvič jurišati na prvu pobedu. Bili su "Traktor Bojsi" prežaljeni pred start sezone, ali na neki način, borbom, srčanošću, pozitivnim pristupom podsećaju na Luton od prošle sezone. Kieran MekKena je tim za sve godine od treće lige doveo do elite, i daje je to skroman sastav, ali se neće lako predati. Everton grca, imaju tu jednu pobedu protiv Palasa koja je malo skinula pritisak sa Dajša, ali jasno je da će ovo biti još jedna teška sezona za "Karamele". Pikford je često kao na streljani, na tri meča van "Gudisona" savladan je osam puta. Bod ovde nikome ne odgovara.

 

1300 Genoa - Bologna 0-2 (1.62)

 

Nisu lošiji rezultati Đenoe slučajnost, klub je prodao dva najbolja napadača, Đilardino je ostao bez Retegija i Gudmunsona, potrebno im je vreme. Ligurijci su imali nesreću da protiv Juventusa igraju na zbog kazne praznom "Marasiju", primili su čak 15 golova u prvih sedam utakmica, najviše u ligi. Za sada nema naznaka da će se stvari poboljšati. Bolonja je, jasno slabija nego prošle sezone, tačnije istorijski plasman u Ligu šampiona će uticati na partije u prvenstvu. Italijano ne može da bude zadovoljan velikim brojem remija, pet u dosadašnjem toku prvenstva. Bez Zirkzea je teško, pogotovo njegove kreacije u napadu, Emilijani su dali tek sedam golova. Kako smo rekli i pre početka, sezona u sredini i poslastica igranja u Ligi šampiona su ishod ove sezone. Malo golova u Đenovi se nameće.

 

1922 Sparta Rotterdam - Almere 1 (1.58)

 

Almere je preživeo prošlu, teško će i ovu sezonu, drugu u istoriji među najboljima. Na klupi kluba je bivši reprezentativac Hedviges Maduro, holandski mediji pipu da bi uskoro mogao da dobije otkaz. Ekipa iz okoline Amsterdama je pretposlednja sa dva boda. I prošle godine su teško postizali golove, neverovatno zvuči da su "Crveni" u ligi kakva je holandska u osam mečeva dva put zatresli mrežu protivnika. Sparta je ozbiljnija, u gornjem domu već par godina, na "Kastelu" retko greše protiv davljenika, ove sezone su i u derbiju grada zaustavili Fejenord, nisu izgubili ni od Tventea, a dobar otpor pružili su i PSV Ajndhovenu. "Kec" kao vrata...

 

1518 St Etienne - Lens p.p. tačan rez. 0:0 (2.98)

 

Lens je bolji tim od "Les Vertsa" to ne treba dovoditi u pitanje. Ali, od kada je primilio osam golova u debaklu u Nici, domaćin se stabilizovao, uteli su četiri boda u dva meča. Slavni klub je posle par godina ponovo u ligi, ponovo je najveća prednost bučna publika. Ovi timovi nisu mnogo geografski udaljeni, ali nisu najveći rivali, za Lens to je Lil, Sent Etjen baš gaji negativne emocije prema Lionu. Za Lens ovo su dobre godine, pre dve su bili vicešampion, prošle igrali Ligu šampiona. Sada ređaju remije, na klupi je Vil Stil koji je napravio ime u Remsu. U poslednjih pet mečeva "krv i zlato" imaju isto toliko nerešenih rezultat. Verovatno ćemo videti oprez u prvom poluvremenu.

Ne propustite