AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (19. 7. 2023)

Autor: Ivan Cvetković
sreda 19.07.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Još jedan dan sa bogatom ponudom, ovo su naši tipovi.

Povezane vesti

5324 Hesperange - Slovan Bratislava Rezultat 1-60 min 1X (1.74)

Nije više vest da Luksemburžani igraju fudbal. Mnogi su već upoznati sa tim, ulaže se sasvim solidno, otuda i Hesperanž ima visoke ambicije, žele u grupnu fazu nekog takmičenja i moraće preko Slovana iz Bratislave. Bili su odlični u prvom meču, i u prvom poluvremenu kada je bilo 11 na 11, u drugom su imali igrača više jer je Kucka dobio crveni karton na kraju prvog dela. Moraće bez njega u revanšu tim iz Slovačke, teško će do pobede.

5332 Dinamo Tbilisi - Astana GG (2.07)

Fudbal u Gruziji odavno nije bio ovako praćen, dešava se veliki uzlet, otuda i dobar rezultat u prvom meču protiv Astane koja važi za respektabilan evropski tim poslednjih 15-ak godina. Tim iz prestonice Gruzije je odigrao sjajno drugo poluvreme, bili su veoma opasni i na kraju su zasluženo došli do izjednačenja. Sada očekujemo ponovo gol u mreži Astane, ali teško da će Dinamo izdržati da ne primi gol jer gosti imaju kvalitetan napad.

5336 Larne - HJK Helsinki 1.p 0:0 (2.50)

"Inver redsi" dočekuju Fince koji su bili bolji za gol u prvom meču kada pogledamo rezultat, a kada pogledamo stanje na terenu, bili su neuporedivo bolji. Izgledalo je jalovo i sa jedne i sa druge strane, teško će biti mnogo golova u ovom meču, HJK je ipak kvalitetniji tim i trebalo bi da prođe dalje.

45565 Italy - Argentina 3:1 (3.50)

Italijani su kao četvrti u regularnom delu Lige nacija u četvrtfinalu protiv Argentine, slove za blage favorite. I jedni i drugi su vezali četiri pobede, "Gaučosi" su dobili čak i Amerikance koji su odavno obezbedili prvo mesto. Italija sada ulazi u završnicu daleko ozbiljnije, čini se da bi u maksimum četiri seta mogli da reše pitanje pobednika.

Ne propustite