AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (20. 10. 2024)

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 20.10.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Predlozi za danas!

Povezane vesti

1526 Montpellier - Marseille 2 (1.77)

 

Za Marsej je pauza došla u pravi čas, posle dva neuspeha, poraza u Strazburu i remija protiv Anžea na "Velodromu". Kao da je De Zerbijeva mašina zaribala, pa sada mora na pobedu na kratkom putovanju u Monpelje. Tamo će ih dočekati neprijateljstvo, domaći igraju loše, doduše tim je takav da više od borbe za opstanak ne mogu. Prodali su par igrača, Esteve je najveći gubitak. nije bilo novca za ojačavanje tima, javna je tajna da je iskusni trener Der Zakarijan nezadovoljan kvalitetom ekipe. U zoni su ispadanja, čeka ih teška godina, sem Akora Adamsa kao da nema ko da postigne gol, pa Marsejci sa svim svojim zvezdama ne bi trebalo da imaju težak posao na "de la Mosonu".

 

1428 Wolfsburg - Werder Bremen GG&4+ (2.99)

 

Dva tima severa čije ambicije nisu baš visoke, treba biti realan, Verder mnogo bolje igra na strani, dok "Vukovi" nisu ni blizu ekipe od pre desetak godina. Mogu da iznenade, ali za više od sredine tabele nisu. Gosti sa "Vezera" dele lekcije kada imaju prostor u napadu, čim se rival zatvori eto problema. Što se Volfsburga tiče, Ralf Hazenhatl koga se sećate sa klupe Sautemptona forsira napadačku igru kod kuće, ali primaju previše golova. Ovo su dva bezbrižna tima, neki rani gol bi baš mogao da pokrene zabavu...

 

2055 Besiktas - Konyaspor 1&GG (3.34)

 

Kao da je poraz u Amsterdamu od Ajaksa presekao "Orlove". Bešiktaš je sjajno krenuo, ali sada kao da padaju. Usledili su i poraz od Ajntrahta i onda remi u Gazijantepu. Već je jasno da će za Van Bronkhorsta, ako potraje, prioritet biti domaće prvenstvo. I tu su stali, protiv Gacijantepa u gostima, pa su se doveli u situaciju da su bodovi imperativ u nedelju protiv Konje, tim pre što u sledećem kolu igraju derbi sa Galatom. Konja je tim za sredinu, stabilizovali su se, imaju iskusnu ekipu sa našima Jevtovićem, Aleksićem, Damjanovićem, tu je i Boranijašević. Prava kolonija Srba u Anadoliji. Biće dovoljno za mirnu sezonu, nema pritiska na ovom gostovanju, Konja može da postigne gol, raspucali su se u poslednjih par kola pre pauze.

 

1305 Cagliari - Torino 0-2 (1.75)

 

Davide Nikola je specijalista za opstanak. Uskočio je u "cipele" Ranijerija, ovaj stručnjak je svojevremeno uspevao da izbavi timove poput Salernitane i Krotonea, pa se na Sardiniji nadaju da će "magija" raditi i u slučaju Kaljarija. Torino takođe ima novog trenera, era Ivana Jurića je završena, Paolo Vanoli je obećao efikasniji Toro, ali posle dobrog starta su pali poslednjih nedelja, izgubili su od Lacija i Intera, premda u efikasnim mečevima. ALi, povredio se Duvan Zapata, nije baš da imaju zamenu. Domaći će biti oprezni, veliko ohrabrenje bio je remi u Torinu protiv Juventusa, ali kod kuće igraju očajno. Ovo bi moglo da bude baš tesno, po nama, moguć je remi sa malo golova.

Ne propustite