AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (20. 9. 2024)

Autor: Ivan Cvetković
petak 20.09.2024.
09:45
Izvor: Sportske.net

Ovo je naš izbor za danas.

Povezane vesti

1208 Alaves - Sevilla 1X&2-4 (2.00)

Alaves nastavlja da iznenađuje sa dobrim rezultatima iz sezone u sezonu. U aktuelni su ušli nikad bolje u poslednjih šest godina, pa tako klub iz Vitorije zauzima sedmu poziciju sa sedm bodova uz utakmicu manje od Majorke koja je tik iznad njega. Sa druge strane, čini se da je Sevilja u blagom padu poslednjih nekoliko godina, nakon učešća u Ligi šampiona nisu se dokopali Evrope ni prošle godine kada su jedva izbegli i ispadanje u Segundu. Garsija Pimenta još uvek pokušava da posloži Andalužane na najbolji mogući način, međutim to za sada ne ide tako glatko kako su Ramon Sančes PIshuanu očekivali. U poslednjih pet međusobnih duela, Sevilja je slavila samo jednom.

2059 Hatayspor - Bodrumspor 1 (2.55)

Bodrum je poznato tursko letovalište, a od ove sezone ima i člana Super lige Turske. “Zeleni”, pak, ne blistaju od početka sezone jer imaju samo tri osvojena boda iz pet utakmica. Priliku da popravi utisak Bodrumspor ima protiv lošije ekipe, u pitanju je Hatajspor koji je silom prilika opstao u eliti. Klub koij je prošle godine proživeo strahote zemljotresa prilikom kojeg su poginuli sportski direktor Taner Savut i nekadašnji član Čelsija Kristijan Atus privremeno igra na gradskom stadionu u Mersinu, pa tehnički i domaćin u potpunosti. Bodrumspor je doživeo dva glatka poraza u gostima, ovo bi mogao biti treći…

1069 Stoke - Hull 1 (2.15)

Duel između Stouka i Hala bi pre desetak godina bio pravi premijerligaški, međutim oni godinama vode borbe u Čempionšipu iz kojeg ne mrdaju. Stouk ima nešto bolji početak sezone, sa šest osvojenih bodova koje je osvojio postigavši samo tri gola u pet nastupa, pa je s razlogom i favorit na nekada čuvenoj Britaniji. U grad stižu “Tigrovi” očigledno tupih zuba jer ne znaju za trijumf od početka sezone. Remiji sa Bristol sitijem, Plimutom i Milvolom neće moći da zamaskiraju lošu formu tima koji vodi nemački stručnjak Valter Tim, pa stoga prednost dajemo Stouku iako je u poslednjih pet utakmica četiri dobio gost.

1418 Augsburg - Mainz 1 (2.48)

Augzburg se nalazi tačno gde je i okončao proteklu sezonu, na 11. poziciji nemačke Bundeslige. Nema tu mnogo razmišljanja, “Fugerajšteteri” ni ove sezone neće brinuti za opstanak u eliti, dok je sve iznad sredine tabele premija za tim Jesa Torupa. Danac je uspeo da osvoji četiri boda iz tri utakmice što je sasvim pristojan učinak, dok je Majnc upisao dva remija što ga je stavilo na poslednjem mestu, ako ne računamo tri kluba koja su još uvek bez bodova. Činilo se da bi Majnc mogao da upiše trijumf protiv Darmštata nakon što su remizirali sa Štutgartom, ali to nije bio slučaj, pa mnogi sumnjaju u tim Boa Hendriksena. Okršaj dvojice danskih stručnjaka može doneti trijumf domaćinu.

Ne propustite