AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (21. 10. 2024)

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 21.10.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Predlozi za danas!

Povezane vesti

1228 Valencia - Las Palmas dp1 (2.22)

 

Valensija bi mogla da dobije ovaj meč, Las Palmas deluje kao kandidaz za ispadanje. Koliko su loši, neka posvedoči činjenica da su "Kanarinci" uspeli da izgube sa dva igrača više na svom ostrvu protiv Selte. Jedini su tim lige koji nema pobedu, pa im nee biti lako na "Mestalji" iako ni domaćim me impresionira. Valensija je takođe u zoni ispadanja jeste imperativ, bolju šansu za bodove teško da će imati. Probaćemo sa pobedom Valensije u nastavku jer su u par mečeva ove sezone mnogo bolje igrali u drugom poluvremenu.

 

2040 Bodrumspor - Rizespor 0-1I&1-2II (2.21)

 

Verovatno je i sam Bodrum iznenadio plasman u elitu. Klub iz poznatog letovališta se nekako iz drugog plana plasirao među najbolje i malo im je trebalo vremena da se naviknu. Izgledalo je, iskreno, kao da su zalutali, ali onda su "Zeleni" osvojili sedam bodova u septembru i pobegli ka sredini. Rize je u donjem domu, od njih smo očekivali više, pisali smo, imaju zaštitu države sa najvišeg mesta, u ovom gradu se rodio Erdoan. Na klupi je par godina Ilhan Palut, dosta je igrača na pozajmicama, imaju prosečan tim, ali svejedno uz dobre sudijske usluge pretpostavljamo da će preživeti. Rize daje baš malo golova, ovo bi trebalo da bude tvrd meč.

 

4105 Aarhus - Brondby 1x&GG (2.35)

 

Arhus je odlično počeo sezonu, prošle godine su bili u vrhu, Nemac Uve Resler je odradio odličan posao i tokom prelaznog roka. Samo jednom su poraženi ove sezone, u seriji su remija, svakako da će jurišati na pobedu protiv Brondbija koji ima dosta problema u odbrani. Gosti iz Kopenhagena retko pobeđuju na Jitlandu, a s obzirom da govorimo o efikasnim ekipama probaćemo u duplu šansu na domaće i golove.

 

1253 Albacete - Burgos 0-2 (1.85)

 

Španska Segunda je igrala i tokom reprezentazivne pauze. Burgos je neprijatno iznenadio protiv komšija iz Mirandeša, ali malo golova koje smo vam savetovali kao opladu nisu izostali. Sada će tim sa severa putovali u La Manću, Albasete je počeo solidno, ali su "Beli" brzo pali nakon nekoliko loših rezultata u septembru. "Beli" su prošle godine imali veće ambicije, ali nisu uspeli da ponove plasman od pre dve godine u baraž. Timu iz grada koji je poznat po siru, ali i Andrešu Inijesti primera izmiče već gotovo 20 godina. Nisu baš dobri kod kuće, probaće prvo da zaštite svoju mrežu, Burgos obično ne izgubi kada da gol na strani. Kvota je iznenađujuće dobra...

 

Ne propustite