AdmiralBet i Sportske predlažu - naš tiket dana! (22.2.2023)

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 22.02.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Biće veoma zanimljivo danas!

Povezane vesti

8398 Lokomotiv Moscow - Spartak M. GG&3+ (2.02)

U Rusiji su proleće nastavlja mečevima četvrtfinala kupa. Spartak je favorit u moskovskom derbiju, "Železničari" baš doživljavaju teške dane, pa bi gostujuće "Meso" moglo da sve reši u ovoj utakmici na RZD Areni. Mi idemo na golove, Spartak je najbolji ruski tim, uz Zenit, dok će se rival boriti za opstanak, imaju kriminalnu odbranu.

8119 Lippstadt - Schalke (A) 2&3+ (2.88)

Zapadna grupa regionalne lige, amateri Šalkea imaju nekoliko veoma talentovanih igrača, jedan su od boljih gostiju u ligi i čini se da imaju šansu za pobedu u Vestfalenu. Domaćin je tim bez neke tradicije, zadovoljan sredinom tabele, golovi se podrazumevaju.

8175 Olimpija Ljubljana - ND Gorica PSN 1 (2.22)

Olimpija je poražena u derbiju od Maribora, "Ljubičasti" ruše sve pred sobom, ali tim iz prestonice i dalje ima veliku prednost. Na "Stožice" stiže Gorica koja se pomerila posle boda protiv Kopra sa dna, ali ima malo nade u ovom duelu. U poslednjih šest susreta u prvenstvu, Gorica nije dala gol Olimpiji, jesenas je bilo 0:0.

1963 Accrington - Bolton GG&3+ (2.12)

Polufinale EFL trofeja, takmičenja u kome igraju timovi iz treće i četvrte lige, kao i mlade ekipe PL klubova. Akrington Stenli će ugostiti Bolton, pobednik ide na Vembli, ali je "Troterima" verovatno važnija borba za povrata u Čempionšip. U poslednja dva meča ovih timova golovi su standard, verovatno će tako biti i ovog puta.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak