AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (23. 10. 2024)

Autor: Ivan Cvetković
sreda 23.10.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Predlozi za danas.

Povezane vesti

5367 Benfica - Feyenoord 1&2+II (2.56)

Kao da je trijumf protiv Crvene zvezde u Beogradu dodatno pogurao Benfiku koja je sada napravila niz od šest uzastopnih pobeda. Trijumfi u domaćem takmičenju se podrazumevaju, ali pravi brodolom Atletika u Lisabonu gde je domaćin slavio sa 4:0 malo ko je očekivao. Tim Bruna Laža je u usponu forme, ali u sličnom momentumu je i Fejenord koji je posle katastrofe od Bajera u Roterdamu uspeo da se vrati na pobednički kolosek, što pokazuje i poslednje odigrano kolo u Erediviziji gde je slavio sa 5:1. Ipak, Benfika je ekipa koju je teško pobediti na domaćem terenu pred prepunim Da Lužom, pa su Portugalci izraziti favoriti što pokazuju i procene bukmejkera.

1044 Luton - Sunderland GGI v GGII (2.22)

Luton je prestao da luta. “Šeširdžije” su konačno prekinule niz od tri meča bez pobede laganim trijumfom nad Votfordom od kojeg se ipak očekivao jači otpor. Naravno, to ne znači da će se ekipa iz predgrađa Londona tako lako vratiti u gornji deo tabele Čempionšipa, ali pomak je vidljiv. Dolazak lidera Sanderlenda biće pravi ispit zrelosti za fudbalere Lutona koji bi dobili dodatnu injekciju samopouzdanja u slučaju da izbegnu poraz. Sa druge strane, “Crne mačke” su odmah pokazale ambiciju da se konačno vrate u Premijer ligu, gde im je po veličini kluba i renomeu i mesto, ali treba imati u vidu da je sezona u drugom rangu engleskog fudbala možda i najduža u Evropi.

1257 Eibar - Cadiz 1 (2.34)

Ne tako davno, duel Eibara i Kadiza bio bi klasičan prvoligaški, međutim surova realnost je umnogome drugačija. Baski se još nekako i drže, tu su na sredini tabele i strpljivo čekaju svoju priliku da pojure mesta koja vode u viši rang, što je samo na bod udaljenosti. Sa druge strane, posle ispadanja iz Primere, Kadizu preti identičan scenario i u Segundi gde zauzimaju prvo mestu među klubovima kojima sleduje selidba u niži rang. “Žuta podmornica” je jedan totalno nepredvidiv tim koji igra fudbal u kojem nema mnogo kalkulacija, ali on im ne donosi mnogo jer nisu ostvarili trijumf u poslednje četiri utakmice. Eibar je favorit i potencijalnim trijumfom bi napravio ogroman iskorak.

1475 Munich 1860 - Osnabruck 1 (2.21)

Postoji priča da je Minhen 1860 u samom Minhenu navodno i popularniji od velikog Bajerna, međutim uzevši u obzir rezultate “Plavo-belih” teško da se to može reći u ovom trenutku. Imao je Minhen svojih uspeha na prelazu dva milenijuma, ali nakon toga klub je pao toliko nisko da sada igra treću ligu, a čak ni tamo ne oduševljavaju. Možda će gostovanje fenjeraša biti trenutak kada će se “Lavovi” približiti timovima koji pretenduju na plasman u Cvajtu. Osnabrik ima samo dve pobede od početka sezone, u poslednje dve utakmice glatko je izgubio od Minhena 1860, pa sličan scenario očekujemo i ovoga puta.

Ne propustite