AdmiralBet i Sportske predlažu - naš tiket dana (23.5.2023)

Autor: Ivan Cvetković
utorak 23.05.2023.
09:45
Izvor: Sportske.net

Četiri predloga sa odličnim kvotama.

Povezane vesti

9292 Slovacko - Sparta Prague 0-1I&1-2II (2.40)

Češki šampionat se bliži kraju, pretposlednje kolo, Sparta je pred titulom, na +5 su u odnosu na Slaviju, do kraja osim uvek neugodnog gostovanja u Slovačkom dolazi im Plzenj. Mogli bi da završe posao na ovom gostovanju pobedom, nisu još sigurni, potrebna su im dva boda iz poslednja dva meča. Domaćin se bori za Evropu sa Bohemijansom, igraju tvrdo kod kuće. Sparta gotovo uvek ima problem na ovom gostovanju.

9212 Vaduz - Lausanne Ouchy 2 (2.15)

Meč je mnogo važniji za goste, oni imaju dobru šansu da se dokopaju elite, Lozana i Vil igraju između sebe u utorak. Manji klub iz Lozane bi mogao da pomrsi račune starijem bratu, pogotovo ako dobije u Lihtenštajnu. Vaduz će izboriti opstanak, pamte i bolja vremena, gosti su kvalitetnija ekipa i u seriji su od četiri pobede.

9036 Doxa - Nea Salamis 1 (1.72)

Za Doksu je biti ili ne biti protiv Nea Salamisa. Gosti su daleko od borbe za opstanak, pretpostavlja se da neće puno zapinjati na gostovanju u Katakopiji. Domaćin bolje igra na strani, ali verujemo da će veći motiv presuditi. Ovo je mnogo bolja šansa za klub u kome igra nekoliko Srba da uzmu bodove spasa nego u poslednjem kolu kada gostuju AEL-u u Limasolu.

9481 Banska Bystrica - Zilina GG&4+ (2.45)

Baraž za LK u Slovačkoj, Žilina je nekada bila mnogo jača, žele Evropu, ali ovo je gostovanje na kome nisu pobedili otkada su se "Vojaci" vratili u ligu. Najbolje je probati sa golovima, domaćin je ekipa koja igra ofanzivno, uspevali su da daju gol i jačim timova. U oba meča ove sezone, videli smo golove u obe mreže, u jednom meču je bilo 6:4.

Ne propustite