AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (23. 8. 2024)

Autor: Ivan Cvetković
petak 23.08.2024.
08:45
Izvor: Sportske.net

Ovo je naš tiket za danas.

Povezane vesti

1430 Hannover - Hamburger X2&GG (2.26)

Dobar početak sezone Hanovera pokvarila je eliminacija iz Kupa Nemačke gde je bolja bila Arminija. “Crveni” u Cvajti imaju pobedu i remi, što navijačima daje razlog za optimizam u novoj sezoni u kojoj će ponovo pokušati da se domognu plasmana u Bundesligu. Hanover po svojoj bogatoj tradiciji to definitivno i zaslužuje, ali šta onda tek reći za Hamburg? “Dinosaurusi” nikako da se vrate u elitu, od početka sezone imaju identičan učinak kao Hanover, pa treba očekivati zanimljiv duel na Niderzahsenu. Goleada je gotovo pravilo, očekujemo je i ovoga puta uz blagu prednost gostima koji dobro igraju u Hanoveru.

1224 Celta Vigo - Valencia 0-2I&2+II (2.55)

Selta je nakon preokreta slavila protiv Alavesa na otvaranju Primere, što se dogodilo prvi put posle devet godina. Klub iz Viga deluje uigrano na terenu, navijači se nadaju da neće morati da strepe za opstanak, videćemo kako će se sve to izgledati u režiji Klaudija Hiraldesa. Na Balaidosu se retko koja ekipa naigra fudbala, pa će tako težak zadatak sačekati i Valensiju, s tim da “Slepi miševi” imaju dobru tradiciju u Vigu poslednjih godina. Selta je generalno ekipa koja bolje igra tokom drugog poluvremena, pa tu treba potražiti šansu za opkladu, uz činjenicu da Valensija igra prilično otvoren fudbal kod Rubena Barahe.

6231 Aalborg - Aarhus GGI v GGII (2.02)

Olborg je novajlija u danskoj Superligi gde za sada beleži pristojne rezultate. Pobede nad Silkeborgom i Viborgom nagoveštavaju mogućnost da “Crveni” opstanu u eliti jer su pokazale da ekipa može da igra protiv timova sličnog kvaliteta. Na Portland Park stiže veoma raspoložen tim Orhusa koji je vezao tri velike pobede. Ne samo da su bili ubedljivi protiv Sonderijskea i Vejlea kojima su postigli ukupno devet golova, već su i srušili Brondbi kao gosti, dok su pre toga dobrano namučili Kopenhagen u danskoj prestonici. Uve Resler neće moći da računa na nekoliko važnih fudbalera, ali to Orhusu do sada nije smetalo, moguće je da neće ni sada.

1031 Sheffield Wed - Leeds 0-1I&1-2II (2.44)

Kako je samo na nesrećan način Lids junajted prošle sezone ostao bez plasmana u Premijer ligu posle finala plej-ofa na Vembliju… Da li se to odrazilo na ekipu Danijela Farkea ili ne, tek, klub iz Zapadnog Jorkšira ima samo dva mršava boda posle prve dve utakmice u Čempionšipu, dok su takmičenje u Liga kupu Engleske već okončali ubedljivim porazom od Midlzboroa. Lids je u krizi što bi mogao da iskoristi upravo Šefild koji je posle trijumfa u ligi i Liga kupu ubedljivo poražen od Sanderlenda. “Sove” su jedva “pretekle” prošle sezone u drugom rangu engleskog fudbala. Golovi u njihovim duelima nisu naročito česta pojava…

Ne propustite