AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (24. 10. 2024)

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 24.10.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Predlozi za danas.

Povezane vesti

5416 Athletic Bilbao - Slavia Prague 1&2+ (2.32)

Atletik Bilbao i Slavija iz Praga imaju identičan početak evropske sezone, ali za očekivati je da Baski na kraju bez većih problema uđu među timove koji prolaze dalje, možda čak i među prvih osam. Veliki podstrek za Slaviju na gostovanju u Bilbau biće veliki trijumf nad Spartom u najvećem češkom derbiju kada su napravili još veću razliku u odnosu na najljućeg rivala. Utakmice u domaćem šampionatu postali su rutina za tim koji bi mogao da otme krunu Sparti, ali mečevi u Ligi Evrope su ipak nešto drugo. Bilbao je pre poraza od Đirone nanizao šest utakmica bez poraza, a posle Đirone reagovali su ubedljivom pobedom nad Espanjolom.

5418 Malmo FF - Olympiacos GGI v GGII (2.18)

Okršaj Malmea i Olimpijakosa u trećem kolu Lige Evrope biće sasvim sigurno jedan od neizvesnijih. Oli više nije nedodirljiv u Grčkoj gde će morati dobrano da se pomuči ne bi li se vratio na tron, dok u međuvremenu ima složene evropske izazove, poput ovog u Malmeu. Šveđani su na pragu osvajanja nove šampionske titule od koje je deli praktično samo formalnost, pa u miru mogu da se posvete obavezama u evropskom takmičenju. Interesantno, dva tima su se sastala u okviru grupne faze Lige šampiona pre deset godina, tada su pobede odnosili domaćini, što je teško predvideti ovoga puta.

5416 Twente - Lazio GGI v GGII (2.16)

Imaće Lacio za čim da žali posle poraza od Juventusa kojem je sve do samog finiša utakmice odolevao usred Torina i to bez prevelikih problema. Marko Baroni je veoma dobro posložio ekipu koja će, ako tako nastavi, biti ravnopravni takmac za mesta koja vode u Ligu šampiona, dok im trenutno u Evropi ide još bolje sa dve pobede i gol-razlikom 7:1. Rutinirani su Dinamo Kijev i Nica, sada Laciju sledi gostovanje Tventeu koji ima problema da uhvati dobru formu u svim takmičenjima. Ni timu iz Enšedea ne ide naročito loše u domaćem šampionatu, šesta pozicija se može podvesti pod “realnost”, ali navijači Tventea željni su neke velike evropske pobede koja im je izmakla protiv Fenerbahčea.

8968 Real Betis - FC Copenhagen 1&1+II (2.24)

Susret Betisa i Kopenhagena biće okršaj timova koji su svoje sezone u Ligi konferencija započele porazom, pa bi taj utisak da poprave što pre. Pobednik može biti samo jedan, osim u slučaju nerešenog rezultata naravno, a prednost se daje Betisu kao članu jedne od najboljih fudbalskih liga na svetu. “Zeleni” su prošli težak period pobedom nad Osasunom u Pamploni, a Kopenhagen je učinio to trijumfom nad Vejleom. Nije danski tim naročito uspešan na evropskim gostovanjima, pa bi faktor domaćeg terena mogao biti presudan prilikom izbora igre u ovom meču.

Ne propustite