AdmiralBet i Sportske predlažu - naš tiket dana (25. 5. 2023)

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 25.05.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Od Švajcarske do Južne Amerike...

Povezane vesti

1212 Osasuna - Athletic Bilbao 0-2 (1.75)

Mali baksijski derbi, u Navari ne vole Bilbao, otimali su im igrače u novijoj istoriji i to u mlađim kategorijama. Osasunu nije lako pobediti na "El Sadaru" mada su gosti verovatno bolji tim. Domaći hvataju poslednji voz za Evropu eventualnim trijumfom, ali čeka nas velika borba, rastrzana igra, kao u kupu ovog proleća, ali i šampionatu. U prvom delu na San Mamesu u januaru nije bilo golova.

1337 Cosenza - Brescia x2&0-2 (2.30)

Kosenca se spasila dobrim igrama ovog proleća, odnosno uspela da stigne do plej-auta. Tamo ne biste očekivali Brešu, ali "Rondinele" su imale užasan šampionat, Masimo Ćelino je menjao trenere, četvorica su bila na klupi, a Pep Klotet se vraćao i opet je smenjen. Lombardijci teško daju golove, Kosenca je očajna u napadu. Ovo bi lako moglo da se završi i 0:0, ne verujemo u pobedu domaćina koji istina kao i svi timovi sa juga mnogo ozbiljnije deluje kod kuće.

2120 Servette - Basel GGII (2.62)

Pretposlednje kolo u Švajcarskoj, Bazel gotovo nema šanse za top četiri, Servet je blizu kvalifikacija za Ligu šampiona što bi bio veliki uspeh za tim koji trenira švajcarska legenda Alan Gajger. Oni su igrali iznad svih očekivanja i neće biti čudo ako se oproste od navijača još jednom pobedom. Bazelov evropski san je umro u produžecima LK protiv Fiorentine. Zanimljivo, u poslednja četiri meča ovih timova, tri su odigrana ove sezone, videli smo isto toliko remija.

8451 Tacuary - Estudiantes 0-1I&0-1II (2.08)

Paragvajci su treći put u istoriji u Sudamerikani, ovaj tim nema mnogo iskustva, nije ni puno pokazao mada su pobedili Bolivijce Orijente Petrolero. "Studenti" će se boriti za prvo mesto sa Bragantinom, ovi timovi su najjači u grupi. Domaćin će se braniti na svom malom stadionu, bolje je probati sa malo golova nego po kvotama potcenjenu pobedu Estudijantesa. U Argentini je Estudijantes slavio sa 4:0, ovde će biti neizvesnije.

Ne propustite