AdmiralBet i Sportske predlažu - naš tiket dana (28.3.2023)

Autor: Nemanja Janošev
utorak 28.03.2023.
10:45
Izvor: Sportske.net

Afrikanci zovu.

Povezane vesti

5570 Comoros - Ivory Coast 2&1+II (2.05)

Komori nisu tim koji pravi veliki pritisak kod kuće što bi Obala Slonovače mogla da iskoristi. Slavili su protiv ovog rivala kod kuće za vikend, 3:1, sada se krug okreće, pa bi mogli da praktično reše pitanje prolaska na Afrički Kup Nacija. "Slonovi" sa Alerom, Kuameom, Orijeom, Kesijem, Bogom iz Atalante svakako su mnogo kvalitetniji od domaćih igrača koji mahom nastupaju u manjih francuskim klubovima.

5561 Malawi - Egypt 0-1I&0-1II (2.00)

Potpuno drugačija situacija u odnosu na Komore, iako je Egipt kvalitetniji od Malavija, domaćin je već nekoliko puta zaustavio jače afričke timove kod kuće. Ni oni nemaju neke poznate igrače, ali teren je tvrd kao kamen, nema tu prave igre, pa neće biti čudo ako Egipćani sa Salahom ne pobede. Lako su savladali Malavi kod kuće, ali sa "Plamenovima" je potpuno drugačija situacija kada igraju u svom Lilongveu.

5597 Nancy - Concarneau x (3.00)

Odlučili smo se za podelu bodova, hrabriji mogu da odigraju i prelaz iz x-x. Slavni Nansi ima problem da postigne gol kod kuće, videlo se u prošlom kolu kada je sa "Pikoa" bodove odneo Šateru. Sada na istok stiže Konkarno sa druge strane Francuske, iz Bretanje. Ovaj mali tim igra već drugu godinu odlično, sada jure istorijski plasman u drugu ligu. Gosti teško pobeđuju u ovom rangu francuskog fudbala, pa bi remi mogao na kraju da bude dobar rezultat za oba tima.

4770 Erfurt - FSV Luckenwalde 1-1 (2.45)

Ovde nema puno priče, Rot-Vajs Erfurt želi povratak u treću ligu, imaju par bodova više od Kotbusa, ugostiće u utorak Lukenvald, malo poznatu ekipu iz Branderburga. Domaći crveno-beli su za pet godina iz treće ispali u petu ligu, vratili se letos, sada bi ponovo u rang kome pripadaju po istoriji i kvalitetu.  Lukenvald teško daje golove na strani, pa je klub koji je bankrotirao pre tri sezone i oporavio se mogao da napravi novi korak ka višem rangu.

Ne propustite