AdmiralBet i Sportske predlažu - naš tiket dana (28. 4. 2023)

Autor: Mladen Heleta
petak 28.04.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Lepa ponuda za petak.

Povezane vesti

1962 Gent - Westerlo GG&3+ (1.95)

Znali smo da će Vesterlo biti dobar po ulasku iz druge lige, ali ovo nisu očekivali ni najveći optimisti u redovima kluba iz Flandrije. Naime, igraju istorijsku sezonu i ma kako se završi ovo će biti najuspešnija godina za "plavo-žute". Počinje plej of za Ligu konferencija, "Indijanci" iz Genta žele peto mesto, i sami znate, kada igrate protiv Vesterloa, to su otvorene karte. U dva meča ovih rivala ove sezone videli smo devet golova.

8065 Shamrock - Sligo Rovers 1&GG (3.30)

Šamrok je godinama već najbolji tim u Irskoj, malo su sporije ušli u sezonu, ali "Detelina" je pokazala pobedom protiv Sent Patrika da dolazi na svoje. Slajgo je za uslove domaće lige veoma solidan, svakako puno bolji nego pre par godina. Oni su veoma ofanzivna ekipa, daju i primaju baš dosta golova, pa i ako izgube, verovatno su sposobni da zatresu mrežu favorita.

8532 Oss - Almere 2&3+ (2.30)

Ako se dobro sećamo, Almere osim pre par godina nije bio nikada od novog rađanja kluba (nekada su se zvali Omniworld) ovako visoko plasiran. 2021. su završili kao četvrti, ali nisu kroz plej of uspeli da stignu do elite. Sada je nova šansa za najveći uspeh u istoriji, treći su, Cvole i Herakles idu direktno, popularne "Crne Ovce" traže šansu kod baraž. Na klupi je odlični Aleks Pastor koji je već stizao do promocije sa Spartom, a radio je u AZ i Altahu u Austriji. Os je loš tim, uz pobedu gostiju očekujemo i golove.

1233 Racing Santander - UD Ibiza 1 (1.71)

Posle par godina tim iz čuvenog letovališta se vraća u treću ligu. Ibica nije mesto za fudba, italijanski biznismeni su ulagali novac, ali jednostavno nema velikog interesovanja. Mnogo poznatiji Kantabrijci se bore da izbegnu povratak u niži rang, vremena Munitisa i Žigića za Rasing su prošlost, ali imaju šanse da makar zadrže status u Segundi. Ako ne mogu da pobede Ibicu koja baš teško daje golove, i treba da ispadnu.

Ne propustite