AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana (29. 07. 2024)

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 29.07.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Parovi za danas.

Povezane vesti

4042 AIK - GAIS 1&1+II (2.20)

 

Prošlo je samo nedelju od dana poslednjeg duela ova dva tima, tako da nepoznanica nema. GAIS je na domaćem terenu prikazao bolju igru i zasluženo ostvario trijumf protiv ekipe iz Solne koja nikako da pronađe svoj ritam u poslednje vreme. Igra i GAIS promenjivo, ali sa manje poraza, a to se vidi i na tabeli gde je klub iz Geteborga stekao pet poena prednost u odnosu na protivnika. Ono što je posebno zanimljivo jeste da GAIS nije pobedio AIK kao gost u 21. veku, uglavnom su to bile pobede domaćina, pa je s pravom AIK i ovoga puta favorit, bez obrzira na glatki poraz u poslednjem kolu.

 

4185 KR Reykjavik - KA Akureyri 1X&0-3 (2.74)

 

Ukoliko Akurejri nastavi sa dobrim igrama, postoji verovatnoća da se nađe u plej-ofu šampionata Islanda odakle se i Evropa bolje vidi. Popularni KA ima niz od šest utakmica bez poraza, od kojih je pet pobeda, pa u sjajnom raspoloženju ide na gostovanje Rejkjaviku koji je poslednji put pobedio pre više od dva meseca. KR ima imperativ pobede kako ne bi došao do situacije da se bori za opstanak, mada se to sada čini izvesnim. Retko kada je Akurejri dobijao Rejkjavik kao gost, uglavnom su to bile utakmice sa malo pogodaka, pa postoji mogućnost za tako nešto i ovoga puta.

 

4528 Gimpo - Suwon Bluewings 2 (2.18)

 

Suvon ima problema da se vrati u elitni rang korejskog fudbala, tamo gde po tradiciji i značaju definitivno pripada. “Plava krila” zauzimaju poslednje mesto koje vodi u plej-of za plasman u Kej ligu, a da bi tamo i ostali potrebne su mu pobede, ne samo na domaćem terenu, već i na strani. Ipak, znate i sami da se bodovi u Koreji teško uzimaju, pa tako neće biti lako i u Gimpu. Domaćin se nalazi u očajnoj formi, vezao je sedam utakmica bez pobede, od kojih su četiri sve sami porazi. Suvon je u formi, dugo nije izgubio i ima kvalitet za trijumf.

 

4399 Barracas. Central - Atletico Tucuman 1X&0-2 (2.24)

 

Barakas je jedna od najlošijih ekipa u Argentini u ovom trenutku. Sentral igra veoma loše, naročito u napadu pošto imaju najneefikasniji tim u dosadašnjem toku šampionata. Kada ekipa postigne samo tri gola u sedam utakmica, pa neka je to i u tradicionalno tvrdom prvenstvu Argentine, jasno je u čemu je problem. Atletiko Tukuman igra balansiranije, iako ni “Gigant sa severa” ne blistaju ove sezone. Gosti su vezali četiri remija identičnim rezultatom - 1:1. Kada se sastaju ove dve ekipe, domaćin gotovo redovno pobeđuje, a Barakas je i ovoga puta favorit i pored loše forme. Uz mali broj golova, nije loša opklada.

  Kvota 29.44

Ne propustite