AdmiralBet i Sportske predlažu - naš tiket dana (31.3.2023)

Autor: Lazar Nikolić
petak 31.03.2023.
10:00
Izvor: Sportske.net

Tipujemo "nulu" na Majorci.

Povezane vesti

1315 Marseille - Montpellier GG&3+ (2.18)

 Marsej pod Tudorom igra atraktivan fudbal, Olimpik je na sedam bodova od šampiona, teško će ući u trku za titulu, ali drugo mesto i direktan plasman u LŠ je imperativ. Na "Velodrom" stiže Monpelje, u sjajnom su formi, strašna serija je uslovila beg u sredinu. Rasterećeni su i raspucani, oba tima imaju nekoliko važnih izostanaka u odbrani moglo bi da bude dosta golova u petak uveče.

1216 Mallorca - Osasuna 1.p. tačan rezultat 0:0 (2.18)

 Ovo su dva rigidna tima, sa lošim napadima, učinili su verovatno dovoljno da obezbede status prvoligaša što je bio i jedini cilj. Ovde niko ne bi bio nezadovoljan bodom, a ako na Balearima završi praznih mreža niko neće biti ni iznenađen. Mi smo se odlučili za "nestašicu" golova u prvom poluvremenu. U Navari je Osasuna dobila jesenas sa 1:0, odluka je pala u nastavku.

1977 Waregem - Antwerpen 2-2 (2.75)

 "Crveni" koji su napravili tim od mnogo poznatih lica su se probudili u poslednje vreme, biće u top tri, situacija bi bila još bolja da nisu pred pauzu poraženi od Šarlroe. Vađenje je protiv davljenika Varegema u Zapadnoj Flandriji. Domaći su baš loši kod kuće, primaju gotovo tri gola pred svojim navijačima, ako ih Van Bomelov tim načne, lako će slaviti.

 1042 Burnley - Sunderland 1&3+ (2.30)

 Siti je Barnliju u kupu pokazao šta ih čeka u PL, ali za Čempionšip je Kompanijeva ekipa prejaka. Sanderlend će ostvariti cilj, stabilizacija nakon povratka iz treće lige, teško će odoleti na najtežem gostovanju u drugom rangu. Naime, na "Turfmoru" lider i izvesni povratnik u PL je silan kod kuće, veoma efikasan, belgijski menadžer insistira na ofanzivi, pa, uz "keca", predlažemo i golove.

Ne propustite