AdmiralBet kombinacije - Iskombinujte kvote od 2,65 do 3,85

Autor: Milovan Longinov
utorak 17.01.2023.
14:15
Izvor: Sportske.net

Iskombinujte najbolje kvote i tipove u ovom kolu.

Povezane vesti

4740 Dag&Red - Easteleigh 1&GG (3.85)

 Uvek je neprijatno iskustvo igrati u istočnom Londonu protiv Dagersa. Imaju brojnu publiku, vrše veliki pritisak, tu su negde na ivici baraža, ali čini se da nikome ne bi ni odgovaralo da se (dosta je huligana) nađu u ligaškom sistemu. Dagenam igra ofanzivno, jedan je od najefikasniji timova na svom "Viktorija Roudu". Favoriti su protiv gostiju iz Hempšira. "Spitfajersi" loše igraju na putovanjima, tim zaista čitave sezone pokazuje dva lica, ali ne brinu puno. Forma kod kuće će biti ključ za lakšu sezonu (prošle su jedva izbegli povratak u šestu ligu). Zato mogu da se opuste na obodu prestonice, očekujemo golove, ali i pobedu agresivnog domaćina.

4918 Gaziantep - Konyaspor x2&0-2 (2.65)

"Orlovi" putuju na turski jugozapad, Gacijantep koji vodi Erol Bulut, bivši igrač Fenera koji se nije proslavio kao trener tog kluba prošle godine ima za cilj samo opstanak. Nekoliko bodova su iznad zone ispadanja, posle serije remija, poraženi su baš od Fenera za vikend, primili su gol u nadoknadi. U kupu nikjada nisu otišli dalje od četvrtfinala, ali to je bilo pre više od deceniju. U svakom slučaju Konja koja je bolja ekipa je bliža narednoj rundi, ali oni su tim koji bolje igra kod kuće. Verovatno neće izgubiti, ali je vrlo moguće da ćemo gledati produžetke. U šampionatu je Konja dobila minimalnim rezultat u oktobru na stadionu u Gacijantepu.

5206 Celtic - St Mirren 1& >29 (2.75)

Seltik deluje nezaustavljivo, stigli su do finala Liga kupa, preslišali su Kilmarnok za vikend, ali nisu bili efikasni u subotu kako smo očekivali. Sledi duel sa Sent Miren, Škoti igraju vanredno kolo u sredu, jasno da je šampion veliki favorit za trijumf u Glazgovu, imaju solidnu prednost nad Gersima, ako budu dobijali manje utakmice to će biti dovoljno da zadrže krunu. Sent Miren nije loš tim za škotske uslove, slabije igraju u gostima, ali ne primaju mnogo golova, braniće se bunkerom i možda izdrže prvih pola sata. Oni poslednjih godinu dana prave probleme "Keltima", dobili su prvaka kod kuće u septembru, prošle godine su na ovom gostovanju primili dva gola, ali tek u nastavku. Ko zna, možda prežive opet napade "Bojsa" u prvoj trećini meča...

4914 Levante - Atletico Madrid 2-2&2+ (3.10)

Muke Simeoneovog tima se nastavlaju, nisu dobili u Almeriji, opet su primili gol, očigledno najviše što mogu da računaju je četvrto mesto, a i za to će biti borbe. U kupu sigurno nisu bez ambicija, poslednji put "Jorgandžije" su osvojile trofej pre tačno deset godina. Ipak, verujemo da su prejaki za Levante koji ima za cilj povratak u elitu, slavili su u derbiju protiv Granade i stigli do treće pozicije. Oni su i u umorni i moraju da sačuvaju najbolje, sledi gostovanje Leganjesu koji je veoma jak kod kuće u Madridu, pa nam se nekako čini, da bez obzira na ime protivnika, ekipa iz Valensije već razmišlja o vikendu.

Ne propustite