AdmiralBet kombinacije - Soči i tačan rezultat 1:0, 2:0, 3:0!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 30.07.2022.
09:30
Izvor: Sportske.net

Verujete li i vi?

Povezane vesti

2165 Ried - Austria Lustenau 1-2I&2+II (3.45)

Rid je poražen u Beču od Rapida, oni su imali sezonu ispod očekivanja u prvenstvu, mnogo bolje je bilo u kupu, ali i ove sezone ne očekuju neke veće stvari od sredine tabele. Da bi se do toga stiglo moraju da dobijaju timove kakva je Austrija Luštenau. U pitanju je ekipa koja se vraća iz druge lige, verovatno, uz Altah i najveći kandidat za ispadanje. Pre par godina su baš kao i Rid igrali finale kupa, a onda ispali. Na startu tim koji dolazi sa krajnjeg zapada, praktično granice sa Švajcarskom je tukao Tirol. Igraju ofanzivno, imaju nekoliko brzih Brazilaca u postavi, neće se samo braniti. Mogli bismo da vidimo golove u oba poluvremena...

2513 Brno - Slovačko 1x&0-2 (2.90)

Iako tim za top pet, Slovačko je precenjeno. Jer, njihove igre kod kuće i na strani su kao nebo i zemlja, pa bi Brno, novi prvoligaš mogao da ostane neporažen na startu. Brno je klub koji je nekada bio i na evropskoj mapi, stariji ih se iz vremena Čehoslovačke sećaju kao "Zbrovojke", oni su klub fabrike oružja u Južnoj Moraviji. Krajem sedamdesetih su osvajali i titule, ali su u samostalnoj Češkoj izgubili bitku sa praškim klubovima. Ipak, ovaj tim je na talasu euforije posle pomalo neočekivanog povratka u ligu, ovo je premijera, stadion će biti dobro popunjen, uz sve mane gostiju koji su recimo prošle godine u najboljoj sezoni u istoriji dobili samo 6 od 15 puta u gostima, mogli bismo da vidimo remi sa malo golova ili čak podvig Južnomoravaca kod kuće.

5192 Sochi - Akhmat Grozny tačan rezultat 1:0, 2:0, 3:0 (4.00)

Probaćemo sa ovom kombinacijom jer Čečeni većinu mečeva dobijaju kod kuće i dok je Kadirova oni će ostati u ligi. Ali, Soči je takođe politička priča, tim sa velelepnim stadionom, ekipa koja je prošle godine osvojila drugo mesto. Naravno, to nije donelo Evropu kojoj su se nadali, ali oni imaju visoke ambicije i ove sezone, imaju iskusne igrače kakvi su Noboa, Ekvadorac i kapiten Soslan Džanaev. Soči generalno prima malo golova kod kuće, gostovali su u prve dve utakmice u Moskvi, izgubili od CSKA, dobili Torpedo na startu. Ovde bi mogli da sačuvaju mrežu, a verujemo da će stići do pobede.

Ne propustite