AdmiralBet predlaže - Bufon i drugovi imaju zicer, može li četvrtoligaš odoleti 45 minuta?

Autor: Ivan Cvetković
subota 28.01.2023.
09:00
Izvor: Sportske.net

Da li verujete u prelaz?

Povezane vesti

4736 Walsall - Leicester x-2 (4.05)

Naravno da su "Lisice" veliki favorit za prolazak u kupu, ali Volsol ima šansi da izdrži do poluvremena. "Sadlersi" dolate iz Zapadnog Midlenda, igraju u četvrtoj ligi. Tereni u ovom rangu su teški, blatnjavi u ovo doba godine, autsajder će se zatvoriti, idealno za prelaz iz "iksa".

1549 Grenoble - Bastia 1x&0-2 (1.85)

Grenobl i dalje ima neku nadu u plasman u baraž za elitu, sada su već dugo, 13 godina van prve lige, u međuvremenu su bankrotirali i vratili se u drugu ligu. Korzikanci kao Korzikanci, čim kroče na kopno, imaju problem, Bastija će se braniti, najviše može do boda.

1335 Cosenza - Parma 2 (2.02)

Uz sva ulaganja Amerikanca Krausa, Parma nije pri vrhu, nadaju se baražu, a jednostavno moraju da dobiju u Kalabriji. Kosenca je poslednja, imaju i finansijske probleme, malo je publike, atmosfera nije više vatrena, kvalitetniji gosti bi trebalo da dobiju.

7338 Hibernian - Aberdeen GG&3+ (2.15)

Hibsi su lako izgubili derbi Edinburga u kupu, ni u prvenstvu im ne ide, ali pokušaće da iskoriste to što su Donsi u šoku nakon eliminacije u kupu od nepoznatog Darvela. Oba tima su u lošem trenutku, bod ne znači puno, neće biti kalkulacija, poslednjih godina igraju uz dosta golova.

Ne propustite