AdmiralBet predlaže - Dinamo ne gubi uz kvotu 3,25?

Autor: Milovan Longinov
sreda 05.10.2022.
10:00
Izvor: Sportske.net

Današnji predlozi.

Povezane vesti

5358 Salzburg - Dinamo Zagreb x2&GG (3.25)

Hrvatski šampion može da donese nešto iz Austrije, protiv Čelsija su pokazali da imaju kvalitet za Ligu šampiona, jasno da Salcburg slovi za favorita, zaustavili su Milan, ali imamo neki osećaj da "Modri", ukoliko daju gol u ovom meču neće izgubiti. 

1046 Rotheram - Milwall 0-2 (1.68)

Milvol je čudna ekipa, veoma su nepredvidivi, ali ono što je možda konstanta već godinama je tvrda igra na mali rezultat. Roteramu ide neočekivano dobro, za to je pre svega zaslužna odlična odbrana...

4261 Vikingur Reykjavik - Valur 1-1&3+ (3.25)

Šampion je već predao krunu Breidabliku, ali sada je i drugo mesto dovedeno u pitanje. U sredu imaju zicer, dolazi im Valur koji je ušao u plej-of, ali je već na raspustu i u lošoj seriji. Trebali bi da "Vikinzi" bez problema reše stvar do poluvremena, golovi se podrazumevaju.

3738 Kyoto - Sanfrecce Hiroshima x (3.65)

Polufinale "Carskog kupa", nema sumnje da su gosti iz Hirošime bolji tim, ali igra se jedan utakmica, Kjoto je uvek dobar, čvrst kod kuće. Nisu sigurni još da će opstati, ali ovo je zlatna šansa. Možda penali reše finalistu. Kjot je odoleo protiv Skibeovog tima ove godine u šampionatu na svom terenu.

Ne propustite