Mešalica - Pobeda Barnlija uz kvotu 3,05, Klub Briž dobija derbi uz GG

Autor: Milovan Longinov
subota 14.01.2023.
12:00
Izvor: Sportske.net

Zamešajte najbolje kvote.

Povezane vesti

1234 UD Ibiza - Las Palmas tačan rezultat 0:1, 0:2, 0:3 (3.30)

Ibica se suočava sa teškom drugom sezonom, klub sa Baleara ima velikih problema sa realizacijom, mnogi smatraju da im nije mesto u ovom rangu, ostrvo je rođeno za neke druge stvari, malo koga baš zanima fudbal. Sve u svemu, poslednje mesto u Segunfi nije neočekivano, dali su tek 14 golova, kod kuće nekako i pobede, na strani su bezopasni. Tim sa Kanara, Las Palmas je smrtno ozbiljan u nameri da se vrati u elitu. Oni dišu za vrat Eibaru i mada u poslednje vreme igraju promenjivo i izgubili su lidersku poziciju, svakako da "Kanarinci" imaju kvalitet da budu među top ekipama. Ovo je najbolja odbrana u ligi uz neizbežni Burgos, verovatno će bez primljenog gola odneti bodove iz mondenskog letovališta.

1986 Club Brugge - Anderecht 1&GG (3.55)

Derbi dva najveća kluba u Belgiji, ili bolje da kažemo derbi iz prošlosti, jer je Anderleht u ovom veku uglavnom daleko od vrha, pa je tim iz Flandrije preuzeo primat. Samo ne ide ni Brižu ove sezone, smenili su trenera, na klupi je sada Stiv Parker. Englez će probati da osvoji petu titul u šest godina za "Plave", ali pogled na tabelu deluje obeshrabrujuće za navijače. Naime, Genk je na +15, deluje kao nemoguća misija, tim pre što šampion nije pobedio već četiri nedelje. Anderleht koji je u sredini nastavlja da trpi šamare od gradskog rivala Uniona, opet su izgubili od komšija, ova sezona je već bačena. Nemaju šta da izgube na "Brejdelu", u prvom delu sezone je Briž odneo bodove iz Brisela. Liči na meč za prestiž, golovi uz pobedu jačeg Briža su logičan izbor.

1048 Burnley - Coventry 1&2+dp (3.05)

Koventri je dobio packe od petoligaša Reksama koji ima strašan tim, ni u prvenstvu nebesko-plavi ne blistaju, mada su se nekako srodili sa sredinom tabele. Nije ni da imaju mnogo nade na gostovanju na jugozapadu. Jer na "Turf Moru" se gleda neki drugačiji, zanimljiviji fudbal od kada je Kompani zamenio decenijskog menadžera Šona Dajša. Tim je promenio ćud, "Klaretsi" su lideri u Čempionšipu, imaju +14 u odnosu na trećeplasirani Blekburn, drugim rečima čudo samo može da ih spreči da se posle sezone vrate u PL. Neće odstupiti od ofanzive, teško je videti da Koventri parira, a u nastavku obično gledamo rapsodije Barnlija.

2045 Trabzonspor - Basaksehir 2+pp (2.85)

Da Trabzon neće odbraniti titulu znali smo, to je bila pesma koja je trajala jedno leto, ali da će biti ovako loši, to nismo mogli da pretpostavimo. "Munje" sa Crnog Mora kasne deset bodova za liderom Galarasarajem, ali čak pet za vikend protivnikom Bašakšehirom, timom koji je treći na poslednjem mestu koje znači Evropu. Prošle nedelje prvak se proveo kao bod po trnju na primorju, pet komada im je spakovala Alanja. Primaju baš mnogo golova, ovde moraju da napadnu, remi ne znači ništa. Od samog početka verovatno će domaćin pritiskati, za goste iz Istanbula to može da bude prilika, baš teško gube...

 

Ne propustite