Šta nas čeka ove NBA noći, specijalna ponuda na Bogdana i Jokića u tandemu!

Autor: Boris Jovanović
sreda 30.03.2022.
20:26
Izvor: Sportske.net

Biće veoma zanimljivo večeras na NBA parketima...

AP Photo/Darron Cummings
AP Photo/Darron Cummings

Povezane vesti

Ove noći čeka nas bogat program u NBA ligi, na parket će od naših Jokič, Bogdanović i Pokuševski jedan protiv drugog, kao i Bjelica čiji Golden Stejt dočekuje ekipu Feniks Sansa, lidera i najbolji tim lige, sada je već izvesno i na kraju regularnog dela. 

Marjanovićev Dalas će sat posle ponoći gostovati u Klivlendu, domaći žele šesto mesto Istoka, dok su Mavsi u ovom trenutku četvrti i ako tu ostanu imaće prednost domaćeg terena u prvoj rundi plej-ofa. Dončić je prethodne noći napravio tripl-dabl, ali u Ohaju neće biti lako.

Denver ima ipak slabijeg rivala, Indijanu. Pejsersi su van bitke za plej-of, ekipa iz Kolorada je šesta, oseća i dalje pritisak Minesote, pa je ovo svakako prilika za Jokića i saigrače da nastave sjajnu seriju igara na strani. Podsetimo, Denver je srušio rekord franšize ove sezone u pobedama van Kolorada. 

Srpski derbi videćemo u Oklahomi, Pokuševski ima ogromnu minutažu, Bogdanović je blistao u prethodnom meču, Houksi će morati u razigravanje za plej-of, ovim trijumfom bi učvrstili 10. mesto Istoka.

AdmiralBet vam je pripremio sjajnu promociju, kombinujte koševe Jokića i Bogdanovića, naime, ako postignu zajedno 55 poena, kvota je 5.00.

Ove sezone, zajedno u proseku daju oko 45 poena, dovoljno je da jedan ima veliko veče, pa dobitna opklada nije daleko. 

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak