Tip izlog - 26 uzastopnih pobeda, vreme je za 27. i kvotu 1.63!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 30.12.2022.
12:00
Izvor: Sportske.net

Sjajne kvote u AdmiralBetu!

Povezane vesti

Asvel – Alba Berlin 1& više od 158.5 (2.70)

Silovito je Alba krenula u novu sezonu Evrolige. Nemački šampion vezao je tri pobede u prva tri kola, a onda nanizao ogrmonih 12 poraza. “Albatrosi” su nestali u magli. Ekipa trenera Izraela Gonzaleza nikako da stigne do evroligaške pobede još od 19. oktobra i trijumfa protiv Panatinaikosa kod kuće. Alba je nekoliko mečeva izgubila tesno, Zvezda je u Berlinu slavila nakon produžetaka, a samopuzadnje ekipe je na izuzetno niskom nivou, kao da se već opraštaju od borbe za Top 8, iako je odigrano tek 15 od 34 kola. Sa druge strane Asvel u poslednje vreme igra veoma dobro. Predvođeni sjajnim Nandom de Koloom Francuzi su upisali neke značajne evroligaške pobede, pre svega protiv Partizana i Olimpijakosa kod kuće, te Barselone u gostima, za sasvim korektan skor od šest pobede i devet poraza. Alba je idealna prilika da Asvel nastavi sa dobrim rezultatima, a puno koševa garancija kada igraju dva napadački veoma potentna rivala.

Borac Čačak – Budućnost 2& manje od 167.5 (3.30)

Košarkaši Borca su u poslednjih pet kola upisali sve tri dosadašnje pobede u AdmiralBet ABA ligi, dobro se držali protiv Crvene zvezde u “Pioniru” do sredine treće četvrtine, a onda je evroligaš dodao gas i pokazao razliku u klasi. Sada im u goste dolazi još jedan učesnik evropskog takmičenja, podgorička Budućnost koja nastupa u Evrokupu. “Plavi” su nakon poraza od Partizana, vezali tri pobede u AdmiralBet ABA ligi, a ekipa Vladimira Jovanovića solidno gura i u Evrokupu gde je na skoru 5-4. Hala u Čačku često je neprijatna za goste, ali je jasno da Podgoričani imaju kvalitetniji sastav. Očekujemo tvrd meč, ali i pobedu Budućnosti, koja je u dosadašnja četiri susreta uvek bila bolja od Borca.

Germany U20 – Austria U20 1& više od 5.5 (1.94)

Posle dva odigrana kola na Svetskom šampionatu za hokejaše mlađe od 20 godine Austrija ima dva poraza uz katastrofalnu gol-razliku 0-20. Austrijanci su na otvaranju šampionata izgubili od Švedske sa ponižavajućih 11:0, da bi u narednoj rundi prošli nešto bolje i primili devet golova od Čeha. I dok su Austrijanci teško „stradali“ od Šveđana, Nemačka se sjajno nosila sa selekcijom „tri krune“ i tesno izgubila rezultatom 1:0. Ovo dovoljno govori ko je apsolutni favorit na ovom meču. Trijumf Nemačke se ne dovodi u pitanje, a goleada deluje kao još jedna „sigurica“.

Tampa Bay Buccaneers – Carolina Panthers 1 (1.61)

Veliki derbi divizije NFC jug mogao bi da odluči o šampionu i učesniku plej-ofa. Bakanirsi dva kola pre kraja „regularnog“ dela sezone imaju pobedu više u odnosu na Karolinu i Nju Orleans, ali sve može da se promeni nakon utakmice protiv Pantersa. Da ne bude tako trebalo bi da se pobrine najbolji igrač američkog fudbala svih vremena, 45-godišnji kvoterbek Tom Brejdi. Na drugoj strani su Pantersi predvođeni Džaredom Gofom koji se 2019. godine kao kvoterbek Los Anđeles Remsa susreo sa Brejdijem u Superboulu i pružio mu ruku nakon osvajanja poslednje titule sa Nju Inglandom. Ekipe su sličnog kvaliteta, ali velike utakmice dobijaju veliki igrači, takvih više ima u redovima Bakanirsa. Zato je tipujemo na domaćina.

New England Patriots – Miami Dolphins 2 (2.21)

Pobednik kontroliše svoju sudbinu u trci „vajld kartu“ u AFC konferenciji. Dolfinsi su u seriji od četiri uzastopna poraza i ne blistaju na strani sa tri pobede u osam mečeva ove sezone. Sa druge strane Petriotsi imaju 3-4 kod kuće, a u poslednjih pet utakmica pobedili su samo jednom. U prethodna četiri duela ovih timova slavio je Majami, poslednji put ove sezone sa 20:7. Čini se da su Dolfinsi i ovoga puta bliži pobedi, prosto su kvalitetnija ekipa od tima koji predvodi legendarni trener Bil Beličik. Naš predlog je dvojka, a kvota veoma primamljiva.

Paris - Plessis Robinson Tačan rezultat 3:1 (3.40)

Domaćin jeste favorit jer je u sjajnoj formi, vezali su četiri pobede, a gost će igrati rasterećenije. Baš zbog toga, znali su u prethodnom periodu da "otkinu" set jačima od sebe, zašto ne bi i sad učinili isto. Realnost je da bude 3:1, pa zašto ne probati tačan rezultat. Daleko od toga da je Pariz lagano dobijao prethodne četiri partije...

Palencia - Forca Lleida CE Hendikep -8.5 (+OT) 1 (1.87)

Domaćin je u izuzetnoj formi, vezanih sedam pobeda, protiv Ljeide su favoriti iako je i gost u dobrom naletu. Ako izuzmemo opuštanje protiv poslednjeplasiranog Iraurgija, Palensija je svoje protivnike dobijala uvek dvocifrenom razlikom. Definitivno su favoriti da se nađu u ACB ligi, a ovaj meč im je prilika da to i dokažu.

Ioka, Kazuto - Franco, Joshua 1 na poene (2.10)

Kazuto Ioka je jedan od najboljih boraca koji su izašli iz Japana u poslednjoj deceniji, braniće WBO titulu protiv Franka i blagi je favorit. Ovaj 33-godišnji Japanac ima rekord 29-2, 15 nokauta, tvrd je borac, ali nema razoran udarac. Sa druge strane, Franko je takođe neko ko nema udarac od kog bi protivnik trebalo da se plaši, njegovi nokauti su još ređi, pa je realnost da će odlučiti poeni. Franko je zabavljač, ali Japanci ne nasedaju.

Herlev Wolfpack - Horsens 2-2 (1.63)

Jeste da je duel četvrtoplasiranog i trećeplasiranog tima na tabeli, ali je više razloga zašto je Horsens favorit. Verovali ili ne, 26 uzastopnih pobeda ovog tima u međusobnim duelima, prošlo je preko 10 godina otkako je Herlev slavio poslednji put. Pritom, Horsens je izgubio prethodnu, moraće da se vadi baš protiv Herleva.


Ne propustite