ACB - Barsa i Real išli preko stotke, Tenerife posustaje

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 26.03.2017.
15:00
Izvor: Sportske.net

U okviru 26. kola španskog šampionata, Barselona i Real su ostvarili trijumfe kod kuće, dok je Tenerife poražen na strani od Mursije.

EPA/EFE/Adrian Ruiz de Hierro
EPA/EFE/Adrian Ruiz de Hierro

Povezane vesti

Barsa se budi, a to potvrđuje i pobeda nad Andorom sa ubedljivih 102-65.

Od početka je bilo jasno da će "Blaugrana" upisati novi trijumfa u domaćem šampionatu, te je Barcokas uspeo da odmori pojedine igrače pred vrlo važan deo sezone u Španiji.

Barsu je ovoga puta predvodio Vezenkov sa 18 poena, pratili su ga Rajs i Klaver sa po 15, dok je 14 dodao Huan Karlos Navaro.

U poraženom sastavu 18 poena Šermadinija, 13 je dodao Burjanadze, dok je bivši košarkaš Crvene zvezde Oliver Stević meč završio sa sedam poena i četiri skoka.

Real je u prestnici demolirao Bilbao Basket, na kraju je bilo 104-76 za izabranike Pabla Lasa.


Sjajan je ponovo bio Serhio Ljulj sa 29 poena i četiri asistencija, a više nego raspložen je ovoga puta bio i Džejsi Kerol sa 25 postignutih poena. Njih je sa 15 poena pratio Felipe Rejes.

U poraženom sastavu istakao se hrvatski interancionalac Ivan Buva sa 18 poena, dok je solidan bio i srpski košarkaš Dejan Todorović  sa 10 poena, tri skoka i dve asistencije.

Donedavno prvi Tenerife je doživeo drugi vezani poraz, sada su poraženi u gostima od Mursije rezultatomm 79-68.


Domaćina je predvodio Vitor Benite sa 18 poena, pola koša manje dodao je Bili Beron, dok se na 12 zaustavio crnogorski internacionalac Nemanja Radović.

U poraženoj ekipi Tenerifea, koja je sada druga na tabeli, po 12 poena Kirkseja i Bogrisa, 11 je dodao Devin Vajt, dok se na 10 zaustavio San Migel,

U poslednjem meču odigranom od 12 i 30, Betis je kod kuće poražen od Huventuta rezultatom 57-71.


Pobedničku ekipu je predvodio Albert Sabat sa 22 poena, dok je 20 dodao Alberto Abalde. Bivši igrač Crvene zvezde i Partizana Luka Bogdanović meč je završio sa osam poena i dva skoka.

Kod Betisa 17 poena iskusnog Boštjana Nahbara, 14 je dodao srpski internacionalac Nikola Radičević.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke