ACB - Kakva partija pleja Laboral Kuće!

Autor: Boban Filipović
nedelja 24.04.2016.
15:40
Izvor: Sportske.net

Ako stoji kontatacija da je Darijus Adams razbio PAO u četvrtfinalu Evrolige, onda možemo reći da je Fuenlabradu unakazio u 29. kolu španskog prvenstva.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Tri utakmice 29. kola ACB lige su zapale u senku 'El Klasika', ali partija Darijusa Adamsa zaslužuje par redova.

Američki plejmejker je vodio Laboral Kuću do pobede protiv Fuenlabrade u gostima (108:97) postigavši čak 41 poen.

On i iskusni hrvatski plejmejker Marko Popović su vodili pravi revolveraški obračun, Zadranin je 'sipao' do 36.

Adams je pogodio 12 od 15 šuteva za dva poena, trojke pucao 4/11, penale 5/6, uz to imao 4 skoka i 3 asistencije za ukupan indeks korisnosti 33. Popović ga je "ušio" ako poredimo indekse, nabio je čak 45!

Ivan Paunić nije imao svoj dan, postigao je samo 6 poena, šutirao oačjnih 2/11 iz igre. Drugi srpski košarkaš iz redova Fuenlabrade, Oliver Stević, bio je jedini dvocifren uz Marka Popovića sa 11 postignutih poena za nešto više od 15 minuta u igri.

U redovima ekipe Velimira Perasovića uz pomenutog maestralnog Darijusa Adamsa, odlični su bili Majk Džejms sa 18 poena i 9 asistencija, Davis Bertans sa 14 poena uz 4 ubačene trojke i Janis Burusis sa dabl-dabl učinkom od 11 poena i 10 skokova.

Od srpskih košarkaša danas su nastupili Luka Bogdanović i Milovan Raković, ali su obojica preprpeli poraze.

Bogdanovićeva Andora je izgubila od Gran Kanarije u gostima (98:85), a bivši košarkaš Crvene zvezde i Partizana je postigao 12 poena.

Rakovićev Huventud je pred svojom publikom preslišan od strane Bilbaoa (73:92), za koje nije igrao Dejan Todorović. Srpski centar je imao 4 poena i 4 skoka u porazu tima iz Badalone.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke