ACB - Nedović briljirao, pa promašio pobedu protiv Reala

Autor: Boban Filipović
nedelja 01.04.2018.
20:24
Izvor: Sportske.net

Ni fenomenalna partije Nemanje Nedovića nije bila dovoljna za trijumf Unikahe nad 'kraljevskim klubom'.

EPA/KOCA SULEJMANOVIC
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Dva dana nakon važne pobede u beogradskom 'Pioniru' nad Crvenom zvezdom mt:s u pretposlednjem kolu regularnog dela sezone u Evroligi, 'los blankosi' su slavili posle dramatične završnice i u Malagi.

Zahvaljujući nadahnutom Fabijenu Kozeru, lider ACB lige je srušio Unikahu posle velike drame. Nakon velike borbe posle 40 minuta na semaforu pisalo 88:89.

Nemanja Nedović je bio najefikasniji akter meča sa 25 poena (4/8 za dva, 4/6 za tri, 5/5 penali), imao tri skoka i dve asistencije, ali i poneo ulogu tragičara jer je promašio flouter za pobedu sa zvukom sirene.


Dragan Milosavljević je igrao samo minut i za to vreme stigao da napravi jedan faul.

Kako već rekosmo junak utakmice je Fabijen Kozer, koji je postigao poslednjih sedam poena za Real i meč završio sa 21 poenom na svom kontu.




"Kraljevski klub" je tako došao do 22. prvenstvene pobede u sezoni i učvrstio se na čelu tabele, dok je Unikaha na osmom mestu, poslednjem koje vodi  u plej-of sa skorom 14-11.

Nešto ranije viđena su dva velika izenanđenja, Mursija je slavila na gostovanju kod aktuelnog šampiona Valensije (73:84), dok je davlejnik Betis trijumfvao kao gost protiv Fuenlabrade (91:94) na utakmici u kojoj Rede Zagorac nije ulazio u igru.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke