Adetokumbo rešio da ne bude dosadan i ubacio 50 poena!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 30.01.2023.
07:41
Izvor: Sportske.net

Bitno da čovek ima motiv...

AP Photo/Morry Gash
AP Photo/Morry Gash

Povezane vesti

Strašna partija Janisa Adetokumba, za pola sata je Pelikansima ubacio 50 poena, Milvoki je lako dobio Nju Orleans. Grk je šutirao 20 od 26 iz igre, 3 od 4 za trojke, od 12 bacanja promašio je pet. Rekao je da su mu potrebni ovakvi mečevi da ima nešto da pokaže deci kada bude mator i dosadan. 

Džej Ru Holidej je ubacio 17, Bruk Lopez dodao 15 koševa, Baksi su šutirali preko 55%. Spasa Pelikansima nije bilo, gubili su od početka do kraja u velikoj su krizi, osam poraza u nizu. Zajona nema već mesec dana, sinoć su izostali Ingram i MekKolum.

Čedi Osman je odigrao utakmicu karijere, 29 poena za Kavse, ušao je u istoriju franšize jer je pogodio sedam trojki bez promašaja. Klivlend je vodio i sa 40 razlike protiv Klipersa koji su odmarali posle vikend meča u Atlanti, trojicu najboljih, Leonarda, Pola Džordža i Redžija Džeksona. Zanimljivo da je Osman napravio podvig u večeri koja je u dvorani u Ohaju bila posvećena turskom nasleđu. Jedini ljudi u istoriji Kavalirsa koji su dalie sedam trojki bez promašaja su Mo Vilijams i Kajri Irving.

Dža Morant je tripl-dablom utro put ka pobei Memfisa protiv Indijane. "Griziliji" su prekinuli seriju od pet poraza, vratili su se kući gde imaju skor 21:3. Moran je uz 27 poena imao 15 asistencija i 10 skokova, Džaren Džekson Džunior dodao 28 poena. Indijana je dominiral u prvom poluvremenu, Benedikt Maturin, šesti pik drafta ih je predvodio, na kraju 27 poena, ali nije vredelo, u nastavku su pali što je jači Memfis iskoristio.

U matine terminu, Šarlot je prekinuo seriju Majamija...

Rezultati:

Šarlot - Majami 122:117
Memfis - Indijana 112:100
Klivlend - LA Klipers 122:99
Milvoki - Nju Orleans 135:110

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak