Adetokunbova odbojka je "utisak nedelje"

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 23.04.2018.
17:01
Izvor: Sportske.net

Očekivano...

AP Photo/Kathy Willens
AP Photo/Kathy Willens

Povezane vesti

Pobedonsni koš Janisa Adetokunba protiv Bostona nalazi se na prvom mestu najnovije top 10 listi.

"Grčko čudovište" je vratilo loptu u koš iz odbojke posle promašaja Brogdona na nešto više od pet sekundi do kraja za 104:102, na drugoj strani Midlton je odigrao odličnu odbranu na Markusu Morisu, pa su Baksi na svom parketu posle dva početna poraza u 'TD Gardenu' došli do poravnanja u seriji - 2:2.

I Kris Midlston je na top listi, njegov pogodak o tablu koji je postigao pošto je prethodno fintom šuta izbacio dvojicu Kelta.

Adetokunbo je imao mnogo atraktivnijih poteza od opisane odbojke, primera radi stavio je Ala Horforda na poster u završnici, ali to brutalno kucanje nije imalo toliku težinu, pa je završilo na trećem mestu.

Drugo mesto na listi zauzeo je Džej-Ar Smit, koji je sekund pre kraja prve četvrtine utakmice između Indijane i Klivlenda pogodio sa "parkinga". "Kavaljeri" su uspeli da vrate brejk i da izjendače na 2:2.  

Rezultat 2:2 je i u duelu Toronta i Vašingtona. Vizardsi su se kao Baksi vratili u egal na svom terenu posle dva poraza na startu serije u gostima. Džon Vol je najzaslužniji za takav rasplet u prestonici, jutros je u finišu preuzeo stvari u svoje ruke i prelomio utakmicu, a u ranoj fazi najavio da neće imati milosti pošto je posterizovao centre Reptorsa Valančijunasa i Poeltla i zauzeo dva mesta na top 10 listi.

San Antonio Sparsi su smanjili na 3:1 u seriji protiv Golden Stejt Voriorsa predvođeni Emanuelom Đinobilijem i LaMarkusom Oldridžom, a trojka centra "mamuza" preko Drajmonda Grina iz okreta sa zvukom sirene je bio najbolji potez sinoćne utakmice.

Uživajte!


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke