AEK poražen u Nemačkoj - Evo šta to znači za Partizan

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.11.2016.
23:56
Izvor: Sportske.net

Atinski AEK pretrpeo je drugi poraz u FIBA Ligi šampiona pošto je u poslednjem meču 5. kola Grupe E izgubio od Ludvigsburga što je rezultat koji odgovara i našem Partizanu.

basketballcl.com
basketballcl.com

Povezane vesti

Poslednja utakmica 5. kola FIBA Lige šampiona u Grupi E odigrana je u sredu u "MHP Areni" u Ludvigsburgu gde je istoimeni nemački klub ugostio atinski AEK i slavio rezultatom 72:67 (15:19, 21:12, 14:13, 22:23).

Nemački sastav je na startu takmičenja upisao dva poraza, od kojih jedan od Partizana na domaćem parketu, ali je uz večerašnju pobedu nad AEK-om nanizao tri trijumfa i probio se u gornji dom.

Tekele Koton bio je najefikasniji u pobedničkom sastavu sa 17 poena i 7 skokova, dok je u AEK-u najbolju partiju pružio Majkl Dikson sa 14 poena, 4 skoka i 3 asistencije.

Nakon što je kompletirano peto kolo možemo da konstatujemo da Partizan zbog slabije koš razlike zauzima četvrto mesto na tabeli, ali bi u slučaju pobede nad AEK-om praktično izbio na drugo mesto jer bi u međusobnom skoru bio bolji od grčkog sastava i nemačkog Ludvigsburga.

Partizan će do kraja prve runde u grupnoj fazi takmičenja odigrati još dve utakmice, protiv AEK-a u Atini i Dinamo Sasarija na domaćem terenu, a potom će uslediti uzvratne utakmice.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
grobari su 100-ka
Thursday, 17.11.2016
17:25

Oni da dobiju AEK??????? Da li se neko ovo zeza???? Poslužiće AEK-u za popravljanje koš razlike!!!!

avatar
Thursday, 17.11.2016
10:37

lose igramo ali se nadam da Dzikic moze da digne ekipu i da cemo ponovo poceti da redjamo pobede , naravno bilo bi lepo da dodje neko od onih pojacanja koja su se vrtela zadnjih nedelju dana , mnogo bi nam znacilo