Ana Dabović očekuje mnogo navijača za ispraćaj na OI

Autor: Beta Beta
subota 08.02.2020.
21:28
Izvor: Beta

Košarkašica Srbije Ana Dabović rekla je da je najvažnije da je njena ekipa upisala pobedu protiv Nigerije i dodala da se nada da će sutra, s velikim brojem navijača, proslaviti plasman na Olimpijske igre.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas Nigeriju sa 70:64 i došla na korak od plasmana na Olimpijske igre u Tokiju.

"Volele bismo da smo pružile malo bolji meč, ali bitno je da smo pobedili. Imali smo preveliki pritisak jer smo znali gde nas vodi ova utakmica. Presrećne smo, sada ćemo malo da proslavimo i onda da se što bolje spremimo za sutra, da završimo turnir na lep način", rekla je Dabović novinarima posle utakmice.

"Od početka smo smo imale utakmicu u svojim rukama, jedino mi je žao što nismo uspeli da prelomimo i da podignemo razliku. Nije bilo vremena da nas stignu, kontrolisale smo utakmicu", rekla je Dabović.

Srbija ima pobedu i poraz, a narednu utakmicu igraće sutra od 17.00 protiv Mozambika.

"Još nećemo da pričamo o Tokiju... da se se sve završi... Da sutra odigramo utakmicu i nadam se da pobedimo i da sa što više ljudi da proslamimo odlazak na druge Olimpijske igre", rekla je Dabović.

Tina Krajišnik se složila da je bilo momenata kada Srbija nije dobro igrala, ali da je najvažniji taj korak ka Tokiju koji je napravljen.

"Velika pobeda za nas i veliki korak ka Tokiju. Bilo je momenata kada nismo najbolje grali, ali smo uspeli smo na kraju da završimo utakmicu u našu korist. Srećna sam i ponosna na svoj tim. Sutra još jače, da potvrdimo plasman", kazala je ona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke