'Arena' dobila novo ime

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.10.2017.
14:07
Izvor: Sportske.net

Najveća dvorana na Balkanu dobiće novo ime pošto je danas odlučeno da naslovno sponzorstvo bude dodeljeno "Atlantik grupi".

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Grad Beograd i Arena Beograd d.o.o doneli su konačnu odluku po pitanju izbora sponzora čije će ime najveća dvorana na Balkanu nositi u narednih pet godina.

U naredne dve nedelje Arena Beograd će zaključiti ugovor o naslovnom sponzorstvu sa "Atlantik grupom" čija je ponuda bila najpovoljnija, saopšteno je iz gradske uprave a prenosi "N1".

Ugovor koji će biti potpisan detaljno će regulisati prava i obaveze sponzora, a ono što je već sada poznato to je novi naziv Beogradske Arene koja će se zvati "Štark Arena".

"Beogradska arena će nositi naziv po poznatom domaćem brendu, i to nam je veoma važno. U ovom objektu održane su velike privredne, političke, zabavne i kulturne manifestacije i od velikog je značaja za Grad Beograd. Malo gradova u ovom delu Evrope može da se pohvali ovakvim zdanjem", rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Beogradska Arena je u poslednjih dvanaest godina služila za organizaciju mnogih manifestacija, a sledećeg proleća u njoj će biti odigran završni turnir košarkaške Evrolige.

Kada je reč o sportskim manifestacijama, dovoljno je reći da je su u Areni održana Evropska prvenstva u košarci, vaterpolu i futsalu, a nedavno je bila domaćin najboljim atletičarima "Starog kontinenta".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Thursday, 12.10.2017
14:16

EP i u muskom ('12) i u zenskom rukometu ('12), a i SP u zenskom rukometu ('13) i EP u muskoj odbojci ('05).

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Thursday, 12.10.2017
14:10

I u rukometu je bilo EP.